Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Kultūras ceļvedī - "Optimistika" un "Pulkveža" svinības

EasyGet.lv, 15.11.2012. 11:25

Valsts svētku nedēļas nogalē 17. gadadienu svinēs Vecrīgas klubs "Pulkvedim neviens neraksta...". Koncertzāles "Palladium" telpas šodiem un rīt turpinās sildīt Jānis Skutelis stāvizrādē "Optimistika".
Kultūras ceļvedī - "Optimistika" un "Pulkveža" svinības

Ceturtdien, 15. novembrī, plkst. 19:00 koncertzālē Palladium pirmizrādi piedzīvos "stand up" komiķa Jāņa Skuteļa stāvizrāde "Optimistika". Izrāde gaidāma arī dienu vēlāk.
Ar koncertu Ģertrūdes ielas teātrī atgriezīsies instrumentālās ģitārmūzikas kvartets "Mono" no Japānas. Koncertu ievadīs muzikālā apvienība Kaktiņš un Stūrītis.
Bārā Vieta uzstāsies grupa "Manta".
Piektā gaismas festivāla Staro Rīga laikā rīdziniekus un pilsētas viesus no 15. līdz 18.novembrim ik vakaru pilsētā priecēs ap 80 krāšņi gaismas objekti.

Piektdien, 16. novembrī, plkst. 19:00 Spīķeru koncertzālē notiks kamerizrāde "Dūdieviņš".
Klubs „Pulkvedim neviens neraksta..." aicina uz 17 gadu dzimšanas dienu svinību pirmo dienu.

Sestdien, 17. novembrī, plkst. 18.00 Mazajā ģildē ar koncertu „Mūza. 1947." jauniešu koris „Mūza" atzīmēs kora dibināšanas 65 gadu jubileju.
Gaismas festivāla „Staro Rīga" ietvaros Sv. Jāņa baznīcā notiks starptautiski plaši pazīstamās latviešu ērģelnieces Ivetas Apkalnas koncerts „Pieskārieni".
Klubā "Melnā Piektdiena" uz skatuves kāps viena no mūsdienu ekstrēmās mūzikas varenākajām un pretrunīgākajām grupām — britu Cradle of Filth.
Klubs „Pulkvedim neviens neraksta..." 17 gadu dzimšanas dienu svinības turpināsies ar īpašu pasākumu sērijas „Funky Breakout" izlaidumu.

Svētdien, 18. novembrī, Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris aicina uz Valsts proklamēšanas dienai veltīto koncertu Lielajā Ģildē.
Klubā "Nabaklab" notiks All day long 10 gadu jubilejas svinībās.
Pēc uguņošanas klubā "Depo" Neatkarības dienas ballītē uzstāsies grupa Inokentijs Mārpls un Manta.

Par notikumiem koncertdzīvē ik ceturtdienu plkst. 16:00 iespējams dzirdēt portāla EasyGet.lv raidījumā "Rakumi" radio "NABA" ēterā FM 93,1 un internetā

Foto: Jauniešu koris „Mūza". Pubicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV