Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LTV7 – dokumentālās filmas „Misija Londonā" pirmizrāde

EasyGet.lv, 16.11.2012. 11:46

Svētdien, 18. novembrī, pulksten 19:55, LTV7 skatītājus gaida īpašs notikums – LTV žurnālista Dāvja Ernštreita dokumentālās filmas „Misija Londonā. Latvijas sportisti Londonas Olimpiskajās spēlēs" televīzijas pirmizrāde.

Filmas pamatā LTV komandas darbs gan pirms olimpiskajām spēlēm, sekojot līdz mūsu sportistiem sagatavošanās periodā, gan olimpisko spēļu laikā, safilmējot vairāk nekā 200 stundu ekskluzīva video materiāla. Tikpat lielu video materiāla apjomu LTV pārraidīja olimpisko spēļu translāciju formā.

Tas ir lielākais video materiāla daudzums visā Latvijas sporta vēsturē, kas caurskatīts un rediģēts, no kura atlasīts LTV kopējai koncepcijai un ambiciozajam zīmola sauklim „Misija Londonā" atbilstošais.

Tā tiešām bija Misija ne tikai sportistiem, treneriem, tehniskajam un vadības personālam, bet arī visiem tiem, kas deva savu ieguldījumu Londonas olimpisko spēļu atspoguļošanā LTV. Filmas galvenais veidotājs žurnālists Dāvids Ernštreits bija notikumu pašā mutulī, tomēr notikumi atspoguļoti lietišķi korekti, vienlaikus ar atbilstošu dabisku emociju devu.

Dokumentālā filma „Misija Londonā. Latvijas sportisti Londonas Olimpiskajās spēlēs" ir kopsavilkums tiem notikumiem, kuriem šajā vasarā juta līdz visa Latvija, taču šī filma nebūt nav gala kopsavilkums, jo pavisam drīz pie skatītājiem nonāks vēl vairāki LTV sporta žurnālistu komandas sarūpēti televīzijas pārsteigumi.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV