Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Erotiskās literatūras klāstu papildina "Stāsti par TO!"

EasyGet.lv, 21.11.2012. 09:23

Četras autores - deviņi stāsti... katrai gaumei un drosmei... no maigi erotiskiem līdz karsti pikantiem! Iespēju grāmata nāk pie lasītājiem ar grāmatu, kas katram lasītājam sniegs īstu emociju izvirdumu.
Erotiskās literatūras klāstu papildina "Stāsti par TO!"

Mīksta gulta, pludmales smiltis, meža sūnas, virtuves galds, lete un šokolādes glazūra... Tauriņu lidojums vēderā, patīkama kņudoņa pakrūtē, fantāziju lidojums un kaisle... stāsti, kas modinās uzbudinājumu - to sevī slēpj šī jaunā grāmata!

Izdevējo drosmīgākos un ziņkārīgākos aicina uz grāmatas atklāšanas prezentāciju - trešdien, 21. novembrī, plkst. 18:00,Vepilsētas ielā 11, krogā Ūsas. Tikai prezentācijas laikā būs iespējams satikt stāstu autores, saņemt autogrāfus un iegādāties grāmatu par rekord-zemu cenu – 2.80Ls.

Vēlies palutināt sevi? Meklē oriģinālu dāvanu? Grāmata grāmatnīcās būs pieejama tikai pirms Ziemassvētkiem, tāpēc nenokavē!

Grāmatas veidotāji brīdina: grāmatas saturs var radīt uzbudinājumu, tāpēc rūpīgi izvēlēties lasīšanas vietu!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV