Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Kanālā National Geographic būs skatāma jauna raidījumu sērija „NLO Eiropā: nepateiktie stāsti"

EasyGet.lv, 22.11.2012. 10:45

No šodienas, turpmāk ik ceturtdienu plkst. 20:00 kanālā National Geographic būs skatāms jauns raidījumu cikls „NLO Eiropā: nepateiktie stāsti".
Kanālā National Geographic būs skatāma jauna raidījumu sērija „NLO Eiropā: nepateiktie stāsti"

Nezināmie lidojošie objekti (NLO) visbiežāk cilvēkiem asociējas ar smilšainajiem Amerikas tuksnešiem. Taču ir savākti neskaitāmi pierādījumi tam, ka citplanētiešu kuģi bieži ir manīti arī Eiropā. Kanāla National Geographic raidījumu cikla „NLO Eiropā" desmit sērijās skatītājiem būs iespēja vērot unikālus aculiecinieku un ufologu video un foto pierādījumus, kā arī uzzināt amatpersonu, pētnieku un skeptiķu viedokļus par šo tēmu.

2007. gadā Francija bija viena no pirmajām valstīm pasaulē, kas sabiedrībai nodeva līdz šim rūpīgi glabātos dokumentus par valsts teritorijā novērotajām un pētītajām NLO parādībām. Laikā no 1954. gada, kad uzsākta šo datu vākšana, reģistrēti vairāk nekā 1600 gadījumu, tomēr tikai 25% no tiem zinātnieki atzinuši par ticamiem. Pēc Francijas šādu soli spērušas arī daudz citu Eiropas valstis, tādējādi vēlreiz aktualizējot jautājumu par ārpus Zemes civilizāciju iespējamu pastāvēšanu un viņu interesi par mūsu planētu.

„NLO Eiropā: nepateiktie stāsti" pirmajā raidījumā tiks atklātas tā dēvētā „Livingstonas negadījuma" detaļas. 1979. gada 9. novembrī Skotijas pilsētiņas Livingstonas mežsargs Roberts Teilors, apsekojot meža jaunaudzi, kļuva par citplanētiešu uzbrukuma upuri. Raidījumā savos iespaidos un atmiņās dalīsies pats aculiecinieks, kā arī lietā iesaistītie varasiestāžu darbinieki.

National Geographic TV kanālu skatās 435 miljonos mājsaimniecību 173 dažādās valstīs 37 valodās. Latvijā kanāli FOX, FOX Life un National Geographic ir pieejami pie tādiem televīzijas operatoriem kā Lattelecom, Baltcom, Izzi, Livas un Latnet TV.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV