Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Rasas Šmites grāmata "Kreatīvie tīkli" iznāk angļu valodā

EasyGet.lv, 23.11.2012. 14:22

Rasas Šmites grāmata "Kreatīvie tīkli" šoruden iznākusi angļu valodā ar nosaukumu "Creative Networks, In the Rearview Mirror of Eastern European History", to izdevis Amsterdamas Tīklu kultūras institūts (The Institute of Network Cultures, University of Amsterdam).
Rasas Šmites grāmata "Kreatīvie tīkli" iznāk angļu valodā

Angļu valodas izdevuma cena ir 7,94 USD, to var iegādāties internetā, izmantojot Lulu.com servisu: http://www.lulu.com/shop/rasa-smite/creative-networks-in-the-rearview-mirror-of-eastern-european-history/paperback/product-20413459.html.

"Creative Networks" angļu valodā var arī lasīt un lejuplādēt bez maksas kā PDF dokumentu Tīklu kultūras institūta blogā: http://networkcultures.org/wpmu/theoryondemand/titles/no-11-creative-networks-in-the-rearview-mirror-of-eastern-european-history/.

Atkārtoti iznācis arī grāmatas "Kreatīvie tīkli" izdevums latviešu valodā, kas atkal ir pieejams grāmatnīcās – Valters un Rapa, Jānis Roze, Liepājas universitātes grāmatnīcā, u.c.

Atgādinām, ka šobrīd turpinās RIXC jaunāko grāmatu akcija.

Šīs abas grāmatas noteikti jāizlasa ne tikai tiem, kas studē jauno mediju komunikāciju, strādā ar digitālajām tehnoloģijām vai interesējas par mūsdienu mākslu un kultūru, bet arī ikvienam, kas vēlas izprast digitālo laikmetu.

Grāmatas arī var iegādāties uz vietas Jauno mediju kultūras centrā RIXC 11. novembra krastmalā 35-201, Rīgā, tālr. 67228478, rixc@rixc.lv vai pasūtot internetā (caur PayPal): http://rixc.lv/kiosks/. Kontaktinformācija: 26546776 (Rasa Šmite)

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV