Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Daugavpils teātris viesosies Ķekavā

EasyGet.lv, 27.11.2012. 13:31

2. decemrbī Daugavpils teātra latviešu trupa viesosies Ķekavas kultūras namā ar viesizrādēm „Līnis murdā" un „Pauks un Šmauks".

Plkst. 13.00 Ķekavas kultūras namā būs iespējams noskatīties pasaku „Pauks un Šmauks". Stāsts par diviem nešķiramiem draugiem, zaķēniem Pauku un Šmauku, kuri dzīvo pieaugušo pasaulē un alkst mazliet draudzības, mazliet sapratnes un pāri visam – mīlestību – tik bezgalīgu, kā debesis. Nevar noliegt, lai to visu iegūtu, zaķēni dažreiz rīkojas pavisam aplam, bet katra kļūda iemāca to, ka pasaulē ir daudz labu un skaistu lietu.

Izrādes režisors - Viktors Jansons. Galvenajās lomās - Karīna Lučiņina, Māris Korsiets.

Plkst. 18.00 tiks demonstrēta dramaturga Edvarta Vulfa romantiskā komēdija „Līnis murdā". Stāsts ir par jaunu mākslinieku Augustu Līni, kurš savus sirds sarežģījumus un materiālās grūtības cenšas risināt, ievietojot sludinājumu avīzē, cerībā satikt bagātu daiļā dzimuma pārstāvi. Dažādu aprindu dāmu atsaucība ir negaidīti pārsteidzoša, radot intriģējošus paņēmienus, kā izkļūt no sieviešu slazda.

Režisors - Juris Jonelis. Lomās – M.Korsiets, E.Viļumovs, I.Ivulāne-Mažāle, A.Krastiņa, M.Korkliša, L.Korlaša, K.Veinšteina, R.Gailums.

Biļetes uz Daugavpils teātra viesizrādēm var iegādāties Kultūras informācijas centrā "Liiba", Ķekavā, Rīgas ielā 22a, "Biļešu paradīze" un Ķekavas kultūras namā 1h pirms izrādes.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV