Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Aizvadītas "Brokastis ar Smiļģi"

EasyGet.lv, 28.11.2012. 10:29

23. novembrī par godu Latvijas teātra dižgara Eduarda Smiļģa 126 gadu jubilējai tika organizēta zibakacija "Brokastis ar Smiļģi", kurās piedalījās "Spēlmaņu nakts" nominanti u.c. viesi.

23. novembrī latviešu teātra dižgaram Eduardam Smiļģim apritēja 126. dzimšanas diena. Lai to atzīmētu, Latvijas Kultūras akadēmijas jaunie producenti, sadarbībā ar topošajiem aktieriem un multimediju mākslinieku Rolandu Briedi rīkoja zibakciju Brokastis ar Smiļģi".

Video mākslinieks Rolands Briedis, kurš ir zibakcijas mākslinieciskā noformējuma autors atzīst, ka vēlējies mainīt tradicionālo pieeju un atspoguļojis Eduardu Smiļģi izmantojot citus, laikmetīgus simbolus, tāpēc drīzāk šis video ir kā kolāža ar dažādiem asociatīviem kadriem, kuras galvenais vadmotīvs ir dabas procesi, gaisma un tumsa, saullēkts. Mūzika, kas papildināta ar Eduarda Smiļģa balsi un Raiņa vārdiem, rada īpašu melnbaltā toņa izjūtu un nozīmi.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV