Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Pirms izrādes „Vau!!!" ģenerālmēģinājuma - „Sarunas pirms pirmizrādes"

EasyGet.lv, 30.11.2012. 16:59

6. decembrī plkst. 17.00 Petra Zelenkas lugas „Vau!!!" (ar oriģinālnosaukumu „Parastais vājprāts ikdienā") pirmizrādes priekšvakarā Dailes teātra 2.stāva foajē notiks „Sarunas pirms pirmizrādes", kuru tēma atbilstoši lugai šoreiz nedaudz provokatīva – „Kā palikt normālam nenormālā pasaulē?", informē teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Liene Jakovļeva.

Vai mūsdienās māksla (arī teātris) var un vai tai vajag ietekmēt dzīvi? Teātris bieži vien nerunā par to, kas cilvēkos ir tipisks vai parasts. Tieši otrādi – svarīgi ir tas, kas cilvēku atšķir no citiem, dara to citādu, īpašu, neatkārtojamu, unikālu... varbūt pat nenormālu. Pasaule ir pilna ar vienkārši dīvainiem cilvēkiem. Kā lai cilvēks te paliek normāls?

„Sarunās pirms pirmizrādes" piedalīsies mākslas kritiķis Normunds Naumanis, psihoterapeits Viesturs Rudzītis un jaunais dramaturgs Jānis Balodis. Sarunas vadīs Dailes teātra literārā padomniece Evita Mamaja.

Ar ieejas biļeti uz „Sarunām pirms pirmizrādes" (cena - Ls 4) Dailes teātris aicina noskatīties arī izrādes „Vau!!!" ģenerālmēģinājumu plkst. 19.00. Vietu skaits ierobežots.

Biļešu iepriekšpārdošana uz „Sarunām pirms pirmizrādes" un ģenerālmēģinājumu – no 3. decembra.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV