Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

„Ghetto Games" 2012. gada sezonas filma „Tā ir mūsu brīvība"

EasyGet.lv, 03.12.2012. 10:20

No 6. decembra katru ceturtdienu kinoteātrī „Forum Cinemas" būs iespējams noskatīties šobrīd Latvijā lielākās ielu kultūras un sporta kustības "Ghetto Games" veidoto dokumentālo filmu „Tā ir mūsu brīvība", informē biedrības "Streetbasket" pārstāvji.

Dokumentālā filma „Tā ir mūsu brīvība" ir par šobrīd Latvijā lielāko ielu kultūras un sporta kustību „Ghetto Games", kas jau četru gadu garumā pulcē vairāk nekā 50 000 jauniešu visā Latvijā, kuri vasaras periodā piedalās ielu basketbola, ielu futbola, ielu florbola, ielu deju, BMX frīstaila, MTB frīstaila, skeitborda, ekstrēmās skrituļslidošanas, ielu vingrošanas un velotriāla sacensībās vai vienkārši ir ielu kultūras cienītāji. Filma vairāk stāsta par kustības aizkulisēm, jaunu cilvēku entuziasmu un ticību idejai, brīvprātīgo darbu, kā arī sezonas aktualitātēm un lielākajiem pasākumiem.

„Ghetto Games" galvenais organizators Raimonds Elbakjans stāsta, ka „Filma ir par to, kā 90 dienās top vairāk kā 60 pasākumi, kā ar vairāk nekā 100 brīvprātīgo palīdzību tapa Baltijā līdz šim lielākais starptautiskais ielu kultūras un sporta festivāls Ventspilī, par desmitiem degošu siržu un acu pāru, kas elpo un dzīvo šīs idejas vārdā. Viss par to, kas ir mūsu brīvība."

Filmu "Tā ir mūsu brīvība" būs iespējams noskatīties kinoteātrī „Forum Cinemas", sākot no 6. decembra, katru ceturtdienu, kas jau tradicionāli kļuvušas par "Ghetto Games" lielāko pasākumu norises dienām.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV