Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Klajā nāk grāmata "Populāri un intriģējoši kristāli"

EasyGet.lv, 04.12.2012. 11:57

Izdevniecība Avots sarūpējusi praktisku un oriģinālu pašmāju autores grāmatu kristālu interesentiem – "Populāri un intriģējoši kristāli".
Klajā nāk grāmata "Populāri un intriģējoši kristāli"

Grāmatas atvēršanas svētki notiks 5. decembrī plkst.16:00 Jāņa Rozes grāmatnīcā Rīgā, Krišjāņa Barona ielā 5.

Grāmatas autore Dzintra Kalniņa izrādīs dažādus interesantus un krāšņus kristālus, kā arī pastāstīs, no kurienes tie cēlušies un ko ar tiem iesākt.

Grāmatā "Populāri un intriģējoši kristāli" aplūkots krāšņo akmeņu pielietojums mājās, darba vidē, dārzā, kā arī terapijā: dažādās dziedniecības metodes līdzēs kārtībā savest ne vien sevi, bet arī draugus, radus un pat mājdzīvniekus.

Izdevumā apkopotas arī populārāku un retāku kristālu enerģētiskās īpašības, kas ļaus izvēlēties savām vajadzībām visatbilstošāko akmeni.

Katrai grāmatai līdzi dāvana – kristāls –, lai izlasīto tūdaļ iespējams izmēģināt arī praksē.

Dzintra Kalniņa ir absolvējusi LU Filoloģijas fakultātes Klasiskās filoloģijas nodaļu. Ar kristāliem Dzintra strādā ikdienā – attīrot, harmonizējot vidi, veicot terapiju, apmācot, kā kristāli lietojami, kā atrast "savējo".

"Dziedināšanas pamatus biju apguvusi Rīgā un zināšanas papildināju Londonā. Darbs ar enerģiju mani interesējis vienmēr, un, kolīdz manās rokās nokļuva kristāli, gadu laikā krātās zināšanas ieguva jaunu jēgu! Sāku tās izmantot ikdienā," teic autore. "Šis ir īpašs laiks, kad mūsu civilizācija ārkārtīgi strauji atceras savu spēju pilnu spektru. To apliecina saņemtās vēstules, veiksmes un brīnumu stāsti. Jau tas, ka cilvēki apzināti tiecas uz harmoniju, ir pārmaiņu vēstnesis."

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV