Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Hamletā notiks Stand up komēdijas nakts

EasyGet.lv, 04.12.2012. 12:34 | komentāri (1)

Comedy Baltics 11. decembrī teātrī-klubā "Hamlets" pulcinās kopā Stand up komiķus no Kanādas, Dānijas, ASV, Austrālijas, Igaunijas un Latvijas, informē producents Mārtiņš Daugulis.
Hamletā notiks Stand up komēdijas nakts

Spožākās zvaigznes "Stand up komēdijas naktī" būs Pīters Vaits (Peter White) no Kanādas un Sofija Hāgena (Sofie Hagen) no Dānijas.

Pīters Vaits skatuvisko darbību sācis 2005.gadā un īsā laikā kļuvis par vienu no atzītākajiem Kanādas komiķiem (Top 5 Up and Coming Comedians in Canada by CBC Radio's). Kā uzlecošā Kanādas komēdijas zvaigne viņš ir uzstājies neskaitāmās Kanādas komedinatu "mekās" - ieskaitot prestižo Just For Laugh's komēdijas festivālu. Pīters Vaits ir piedalījies arī miniseriālā Bag of Bones kopā ar Pīrsu Brosnanu (Pierce Brosnan). Pītera Vaita sniegums ir nominēts arī Kanādas Komēdijas balvai un Kanādas Rakstnieku ģildes balvai (Canadian Comedy Award and a Writer's Guild of Canada Award).

Sofija Hāgena debitēja Stand up komēdijā 2010 gadā un īsi pēc tam kļuva par dāņu radio šova Denmark's Worst Couple zvaigzni. 2012.gadā viņa ierindojās Danish Open Stand up konkursa finālistu skaitā, bet šī gada septembrī Sofijas sniegums tika novērtēts kā Labākais Jaunais Dānijas sniegums (Best New Acts in Denmark), kas motivēja viņu ar panākumiem piedalīties Londonas konkursā Funny Women 2012.

Sofijas Hāgenas balvu skaits tik īsā laikā kopš debijas, runā pats par sevi: Comedy Café New Act Competition 2012 – Winner, Best Urban Female Comedian 2012 – fināliste, Funny Women 2012 – fināliste, Danish Open in Stand-up 2012 – fināliste, Leicester Square New Comedian 2012 – pusfināliste.

Kopā ar zvaigznēm uz skatuves kāps arī Luiss Zezerans (Louis Zezeran) (AUS), Džons Stjuarts (John Stewart) (USA), Janika Maidle (EST) un vakara vadītājs Martin Lett (LV).

Stand up komēdijas nakts klubā Hamlets durvis vērs 11. decembrī plkst. 19:00. Šovs sāksies plkst. 20:00. Biļetes nopērkamas pie ieejas pasākumā, cena 7LVL.

Vairāk informācijas: www.comedybaltics.com

Foto: Pīters Vaits. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV