Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Izdota Melisas Hillas grāmata "Gredzens no Tiffany"

EasyGet.lv, 04.12.2012. 16:11

„Gredzens no Tiffany" pārsteidz Melisas Hillas talanta cienītājus visā pasaulē, uzstādot pārdošanas rekordus Lielbritānijā, Īrijā, Itālijā, un daudzās citās valstīs.
Izdota Melisas Hillas grāmata "Gredzens no Tiffany"

Ikviens zina, ka visromantiskākais laiks Ņujorkā ir Ziemassvētku laiks. Gaisā virmo svētku apsolījums un mīlestība... Ītans Grīns ir nolēmis bildināt savu mīļoto sievieti, pasniedzot smalku gredzenu no Tiffany veikala. Kura sieviete spētu pretoties mīlošas sirds un Tiffany valdzinājumam?

Taču blīvā sastrēgumstundā notiek satiksmes negadījums, un svētku notikumi pēkšņi uzņem strauju un aizraujošu skrējienu neparedzamā virzienā...

Lielbritānijas visvairāk lasīto autoru desmitnieka ilggadēja favorīte – Melisa Hilla prot valdzināt lasītāju. Prasmīgi uzturēta intriga apvienojumā ar smalku humoru, un tik nepieciešamo uzmundrinājumu – ir Melisas Hillas iecienītākie trumpji.

Visas viņas sarakstītās grāmatas ir kļuvušas par bestselleriem un tulkotas daudzās pasaules valodās.

Tukojusi Biruta Vaivode, vāka dizains Artūrs Zariņš, 416 lpp.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV