Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Daugavpils teātrī top svētku koncertuzvedums visai ģimenei

EasyGet.lv, 11.12.2012. 11:32

Tuvojoties Ziemassvētkiem un Jaunajam gadam, Daugavpils teātrī top jautrs un izklaidējošs svētku koncertuzvedums visai ģimenei „Pauka un Šmauka Ziemassvētki" latviešu un krievu valodā.

Iestudējuma pirmizrāde notiks 19. decembrī plkst. 18:30. Iestudējuma režisors Māris Korsiets, mākslinieks Egils Viļumovs un producente Kristīne Veinšteina. Lomās iejutīsies Līga Ivanova, Miroslavs Blakunovs, Inese Ivulāne-Mežale, Milena Rožanska un Ritvars Gailums vai Mihails Samodahovs.

Tas būs uzvedums par mums jau labi zināmajiem, palaidnīgajiem un sirsnīgajiem zaķēniem Pauku un Šmauku, un viņu nerātnajiem piedzīvojumiem Ziemassvētkus gaidot. Pie abiem draugiem ciemosies un skatītājus priecēs Daugavpils cirka studija, deju grupa Depils originals un citi pilsētas dziedošie un dejojošie kolektīvi.

23. decembrī plkst 12:00 iestudējuma apmeklētājus gaidīs patīkams pārsteigums. Daugavpils teātri ir apsolījis apmeklēt lielais ziemas burvis un kvēlāko vēlmju izpildītājs – galvenais Krievijas Salavecis no pilsētas Veļikij Ustjug, lai bērniem un vecākiem sagādātu patiesi gaišus un priecīgus svētkus. Bērnus sagaida gan jautri piedzīvojumi, gan līksmas dejas un dziesmas, kā arī patīkami pārsteigumi no Salaveča.

Izrādes „Pauka un Šmauka Ziemassvētki" decembrī:
Trešdiena 19. decembris plkst. 18:30, pirmizrāde
Ceturtdiena 20. decembris plkst. 10:00
Piektdiena 21. decembris plkst. 12:00
Svētdiena 23. decembris plkst. 12:00
Piektdiena 28. decembris plkst. 16:00

Biļetes iespējams iegādāties Daugavpils teātra kasē (654 26520), t/c Ditton nams (sestdiena, svētdiena) un Biļešu paradīzes kasēs visā Latvijā un internetā www.bilesuparadize.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV