Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Jaunais Rīgas teātris izdod sienas kalendāru 2013. un 2014. gadam

EasyGet.lv, 13.12.2012. 11:25

Jaunais Rīgas teātris (JRT) šoziem sarūpējis īpašu dāvanu saviem skatītājiem un ikvienam teātra mīļotājam – sienas kalendāru nākamajiem diviem gadiem, kurā melnbaltās fotogrāfijās redzami visi 22 JRT aktieri, informē teātra reklāmas un sabiedrisko attiecību speciāliste Dagnija Grīnfelde. Arī fotogrāfiju autors ir viens no JRT aktieriem – Ivars Krasts.
Jaunais Rīgas teātris izdod sienas kalendāru 2013. un 2014. gadam

Šī gada maijā Rīgā bija skatāma Ivara Krasta pirmā fotogrāfiju izstāde, kuras gaidās Ivars kādā intervijā teica: „Domāju, ka notvertā mirkļa līdzskaņa ir svarīgāka par pašu mirkli." Nu tapusi jauna fotogrāfiju kolekcija, un JRT aktieru mirkļi un to līdzskaņas, virsskaņas un atskaņas divus gadus – no 2013. gada 1. janvāra līdz 2014. gada 31. decembrim – pavadīs ikvienu, kurš liks pie sienas jauno JRT kalendāru.

Paliec kopā ar saviem mīļākajiem aktieriem arī pēc izrādes, pāršķir aizvien jaunu lapu, bet 2013./2014. gadu mijā – arī vāku, un sāc jaunu gadu atkal ar jaunām bildēm!

Kalendāra izmērs – 50 x 50 cm. Idejas autore – Monika Pormale, dizains – tundra.lv, druka – „Gandrs poligrāfija". Kalendāru iespējams iegādāties JRT kasē Lāčplēša ielā 25, cena – Ls 15.

Īpašu paldies JRT saka papīrfabrikai „Līgatne"! Paldies arī „Antalis" un Rakstniecības un mūzikas muzejam, kur Mārtiņa Kalsera izstādes „Dzejmūzikas erotika" vidē tapusi Lienas Šmukstes fotogrāfija.

Foto: JRT sienas kalendārs. Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV