Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Izdots Lārsa Keplera kriminālromāns „Hipnotizētājs"

EasyGet.lv, 14.12.2012. 15:14

Apgāds „Mansards" laidis klajā zviedru kriminālromānu „Hipnotizētājs", ko ar pseidonīmu Lārss Keplers (Lars Kepler) sarakstījis Zviedrijā dzīvojošs rakstnieku pāris un ko latviešu valodā tulkojusi Dace Deniņa.
Izdots Lārsa Keplera kriminālromāns „Hipnotizētājs"

„Hipnotizētājs" ir starptautiskiem panākumiem bagāts romāns, kas tiek salīdzināts ar „Jēru klusēšanu" un „Spīdēšanu" un kopš iznākšanas 2009. gadā izdots jau 38 pasaules valstīs.

Trejkārša slepkavība vienā ģimenē. Noziedznieks ir brīvībā, un šķiet, ka tikai vecākā māsa paglābusies no bojāejas. Taču viņa ir pazudusi, un tas ir tikai laika jautājums, pirms viņa tiks nogalināta. Pretēji valsts policijas vēlmēm detektīvinspektors Jona Linna pieprasa, lai šaušalīgo mīklu ļauj izmeklēt viņam. Kā Linnam sākt? Vienīgais izdzīvojušais liecinieks ir zēns, Jūsefs, kura mamma, tētis un mazā māsa nogalināti viņa acu priekšā, taču viņš pēc pārdzīvotā šoka atrodas komā. Izmisumā Linna vēršas pie nežēlastībā kritušā speciālista Ērika Marijas Barka...

„Viens no izcilākajiem – ja ne pats izcilākais – skandināvu krimināltrilleris, ko esmu lasījis." (Sems Beikers, Red Magazine)

Grāmatas dizainu veidojis Zigmunds Lapsa.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV