Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

„Hamlets" ielūdz uz gada pēdējo improvizācijas izrādi

EasyGet.lv, 17.12.2012. 14:22

Īsi pirms gadu mijas un Ziemassvētku jampadrača 19. decembrī teātra-klubs „Hamlets" aicina kārtīgi izsmieties un mieloties ar piparkūkām.

Svētku izrāde solās būt pāsteigumu bagāta. Aktieru sagatavotas dāvanas īpaši skatītājiem, dzīvā mūzika un sarunas pēc izrādes, kurās aktieri cienās ar pašceptām piparkūkām un vīnu, ne pašbrūvētu, gan....

„Hamlets" vēlas nojaukt jebkādas robežas starp aktieri un skatītāju, veidot lielu skaistu draudzību, līdz ar to aktieriem būtu interesantāk spēlēt un skatītājiem interesantāk skatīties, kā tiek izspēlēti viņu ieteikumi.

Izrādē piedalīsies aktieri Līga Ābele, Mārtiņš Kozlovskis (Kozmens), Aija Rudzīte, Emīls Mednis, Sandra Betkere, Mārtiņš Bitāns, Anete Mikučevska. Pasākumu vadīs Rolands Zagorskis.

Meklējiet iemūžinātās sarunas un izrādes fotogrāfijas Hamleta sociālajās vietnēs-facebook.com/teatris_hamlets un draugiem.lv/klubshamlets.

Ieeja par ziedojumiem. Sākums plkst. 19:30.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV