Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Izdota Lūsindas Railijas grāmata "Orhideju nams"

EasyGet.lv, 18.12.2012. 09:53

Lūsindas Railijas grāmata "Orhideju nams" vēsta par senu Siāmas leģendu un atklāj brīnišķīgs mīlasstāsts.
Izdota Lūsindas Railijas grāmata "Orhideju nams"

Lūsindas Railijas grāmata "Orhideju nams", kuru no angļu valodas tulkojusi Karīna Tillberga, ir talantīgi uzrakstīts, aizraujošs sieviešu romāns! Tas ļaus aizmirst auksto ziemu un visas nebūšanas, izzinot senas leģendas un dzīvojot līdzi vairākiem aizkustinošiem mīlasstāstiem. Lasiet pašas, dāviniet draudzenēm un mammām – šī grāmata iepriecinās un aizkustinās ikvienu romantisku dvēseli!

Kad Džūlija Forestere, slavena pianiste, mēģinot atgūties pēc traģiska nelaimes gadījuma, atkal nokļūst bērnības pasaulē – senajā Vortonpārkas muižā, viņa pat nenojauš, cik liktenīga būs šī nejaušā vizīte. Muižas īpašnieks tagad ir Kits Krofords, kurš abu bērnībā reiz ar prieku klausījās Džūlijas klavierspēlē. Pieauguši viņi vairs nav tikušies līdz dienai, kad Džūlija izsolē iegādājas pāris retu orhideju zīmējumu, bet Kits Vortonpārkā atrod dienasgrāmatu, ko varētu būt rakstījis Džūlijas vectēvs. Mēģinot izzināt senus notikumus, kas risinājušies Vortonpārkā un Taizemē ilgi pirms abu dzimšanas, Džūlija un Kits atklāj, ka viņu likteņi ir cieši saistīti un šai saistībai ir ciešs sakars ar brīnišķīgajām orhidejām, ko Vortonpārkas siltumnīcās audzējis Džūlijas vectēvs Bils. Sena taizemiešu leģenda stāsta par īpašo melno orhideju – neparastu ziedu, kas tā atradējam nes laimi. Tā aug augstu kalnos, mežonīgā apkaimē, un tikai paši drosmīgākie spēj to atrast un pārnest mājās... Vai Džūlijas vectēvs būtu to atradis?

Romāns "Orhideju nams" izdots vairāk nekā 25 valstīs miljonos eksemplāru, iekļuvis pārdotāko grāmatu topa augšgalā gan Eiropas valstīs, gan ASV, un Vācijas bestselleru sarakstā noturējies ilgāk par 15 nedēļām.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV