Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Liepājā sākas mākslas tirdziņš „Timbaka Taibaka"

EasyGet.lv, 18.12.2012. 12:36

No šodienas līdz 20. decembrim Liepājas Mākslas vidusskolas zālē Alejas ielā 18 pirmo reizi notiks mākslas tirdziņš „Timbaka Taibaka". Tajā varēs iegādāties skolas audzēkņu, pasniedzēju, absolventu un „Ideju bode" rīcībā esošos mākslas darbus. „Timbaka Taibaka" radusies, sadarbojoties Liepājas Mākslas vidusskolai, radošai telpai „Ideju bode" un Liepājas Kultūras pārvaldei.

Ir pabeigti visi iekārtošanas darbi, lai turpmākās trīs dienas no pulksten 12:00 līdz 19:00 Liepājas Mākslas vidusskolas zālē varētu norisināties pirmais mākslas tirdziņš „Timbaka Taibaka". Tirdziņā varēs iegādāties vairāk kā divi simti dažādu mākslas darbu, kurus darinājuši skolas audzēkņi, radoši kurzemnieki un profesionāli mākslinieki. Tirdziņā ir gan gleznojumi, gan zīmējumi, gan keramikas izstrādājumi, gan rotas un daudz kas cits, kas noderēs kā skaista Ziemassvētku dāvana.

Tieši Liepājas Mākslas vidusskola nāca klajā ar iniciatīvu organizēt šādu mākslas darbu tirdziņu skolas telpās, līdzīgi kā tas ir Latvijas Mākslas akadēmijas „Jarmarkā". Liepājas Mākslas vidusskolas audzēkņi iegūst kvalitatīvu un profesionālu izglītību, mācību procesā tiek radīti daudzi dizaina, interjera un apģērba mākslas darbi, kurus tagad būs iespēja arī iegādāties.

Ideju atbalsta un tajā līdzdarbosies arī Liepājas Kultūras pārvalde, kas ir ieinteresēta Liepājas jauno un profesionālo mākslinieku atbalstīšanā, kā arī radošā telpa „Ideju bode", kas uzsākusi darbu pie Liepājas mākslinieku talanta daudzveidības popularizēšanas. „Ideju bode" tika izveidota ar mērķi palīdzēt radošiem cilvēkiem un profesionāliem māksliniekiem, realizēt savus mākslas darbus (www.idejubode.lv).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV