Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Ketera Donohjū: „Esi aktieris – tātad bezdarbnieks"

EasyGet.lv, 18.12.2012. 13:49

Težisora Berija Levinsona filmā „Baiļu līcis" aktrise Ketera Donohjū tēlo jaunu žurnālisti, kas veido savu pirmo vērā ņemamo reportāžu par pilsētas svētkiem un tiek ierauta briesmīgu notikumu virpulī. Vērojot notikumu gaitu, viņa vēsta pasaulei par satriecošo atgadījumu.
Ketera Donohjū: „Esi aktieris – tātad bezdarbnieks"

Ketera Donohjū teic, ka kopš bērnu dienām sapņojusi kļūt par aktrisi – tāpat kā vairākums meiteņu. Donohjū no viņām atšķiras, jo tiešām ir kļuvusi par aktrisi. „Pirmoreiz uz kino mēģinājumiem tiku uzaicināta deviņu gadu vecumā. Es apmeklēju jauno aktieru akadēmiju un biju pārliecināta, ka tikšu pie lomas. Tolaik, vēl to nesaņēmusi, es sapratu, ka nākotnē tas bieži var gadīties," teikusi aktrise.

Beigusi aktieru akadēmiju un skolu, K. Donohjū gribēja strādāt kinoindustrijā, taču pārdomāja: „Es sapņoju, ka kļūšu par slavenu aktrisi un piepelnījos ar modeles darbu. Abas profesijas ir diezgan riskantas, un es sapratu, ka man jābeidz universitāte. Kad diploms bija kabatā, es veltīju sevi aktrises amatam."

„Man ir daudz draugu aktieru vidū, tāpēc tiekoties mēs bieži runājam par darbu. Reiz, apspriežot to, cik patīkami ir sadarboties ar slaveniem aktieriem un režisoriem, kā arī nodošanos lomai un citas profesijas priekšrocības, mēs apjautām rūgtu patiesību. Būt aktierim nozīmē atkal un atkal mainīt darbu un bieži palikt malā. Mēs esam gluži kā bezdarbnieki – saņemam lomu, iemiesojam tēlu filmā un atkal paliekam bez darba. Pēc filmēšanās mums vai jālien laukā no ādas un jāgaida jaunas aktieru atlases lomām, kuras mums bieži vien neuztic," sacījusi K. Donohjū.

Trilleris „Baiļu līcis" tiks demonstrēts Latvijas kinoteātros no 4. janvāra.

Foto: Ketera Donohjū filmā „Baiļu līcis". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV