Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Bolivudas režisors Latvijā uzņem romantisku komēdiju

EasyGet.lv, 19.12.2012. 17:07

Latvijas filmu studija SIA „Sun & Moon Pictures Intl" sadarbībā ar Indijas producējošo kompāniju „Wide Frame Pictures" un „Indo Soviet Films" šajā nedēļā Latvijā uzņem romantisku komēdiju „Akaash Vani" („Akaš Vani"), kuras režisors ir Bolivudā pazīstamais Luv Ranjan (Luvs Randžans) un galvenais aktieris – jaunā zvaigzne Kartikeya Tiwari (Kartikeija Tivari).

Filmas stāsts ir par diviem jauniešiem, kuri neprātīgi iemīlējušies viens otrā. Taču viņu kopā būšanu grūtāku padara attālums, kas viņus šķir, jo puisim uz laiku nākas dzīvot Rīgā kā ārzemju studentam. Taču pat attālums, kas viņus šķir, nespēj traucēt viņu mīlestību. Šī būs tipiska Bolivudas filma ar dziesmām un dejām.

Filmēšana Latvijā norisināsies Rīgā un Jūrmalā. Ceturtdien, sestdien un svētdien filmēšana norisināsies Rīgā, savukārt piektdien tiks filmēts Jūrmalā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV