Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Ģertrūdes ielas teātrī top iestudējums par izrādes tapšanas aizkulisēm

EasyGet.lv, 20.12.2012. 14:16 | komentāri (4)

Ko es gribu darīt uz skatuves? Kas notiek brīdī, kad rūpīgi plānotajā priekšnesumā iezogas neparedzēts gadījums? „Pietiekami labs" ir sirsnīgs un humora pilns darbs, kas atklāj izrādes tapšanas aizkulises.
Ģertrūdes ielas teātrī top iestudējums par izrādes tapšanas aizkulisēm

Apšaubot viennozīmīga vēstījuma, kam jānokļūst pie skatītāja, iespējamību, "Pietiekami labs" veidotāji izgaismo paradoksus izrādes, izpildītāju un publikas attiecībās.

Radošā komanda: ideja un režija - Andrejs Jarovojs, horeogrāfija - Kristīne Vismane, spēlē - Kristīne Vismane un Katrīna Albuže.

Pirmizrāde notiks 6. janvārī 19.00 Ģertrūdes ielas teātrī. Nākamās izrādes gaidāmas 9. un 10. janvārī un februāra vidū.

Biļešu cenas: Ls6 / Ls3 (skolēniem, skolotājiem, studentiem un pensionāriem). Biļetes iepriekšpārdošanā: www.bezrindas.lv un galerijā Istaba. Grupu un individuālas rezervācijas: git@git.lv. Teātra zāle ir pieejama cilvēkiem ratiņkrēslos. Ģertrūdes ielas teātra adrese: Ģertrūdes ielas 101a [iekšpagalma māja]. Teātra mājaslapa: www.git.lv

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV