Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Šonedēļ kinoteātros iznāk komēdija "Fortūnas džentlmeņi"

EasyGet.lv, 27.12.2012. 13:30

28. decembrī uz Latvijas kinoekrāniem iznāk komēdija "Fortūnas džentlmeņi" ("Джентльмены, удачи!"). Filmu ir veidojuši komēdijas "Eglītes" autori, un to ir producējis viens no Krievijas kino "milžiem" - Timurs Bekmambetovs, kurš zināms pēc tādām filmām kā "Dienas sardze", "Meklēšanā" un citiem kases grāvējiem.
Šonedēļ kinoteātros iznāk komēdija "Fortūnas džentlmeņi"

"Fortūnas džentlmeņi" ir balstīta uz tāda paša nosaukuma padomju kulta komēdijas motīviem, kas uz ekrāniem iznāca 1971.gadā. Filma ir komisks stāsts par Ļošu Trjoškinu un viņa piedzīvojumiem, jo izrādās, ka viņš mats matā ir līdzīgs ļoti bīstamam noziedzniekam ar iesauku Smailiks. Pēc tam, kad Smailiks nozog ļoti vērtīgu mākslas darbu no Sanktpēterburgas muzeja, Ļošu notver policija. Jaunā un pavedinošā policiste Irina Slavina pierunā Ļošu palīdzēt izmeklēšanā, liekot iefiltrēties zagļu vidē un cītīgi tēlot dubultnieku, kā arī atrast nolaupīto mākslas darbu. Tā Trjoškins nokļūst Ēģiptē, kur cietumā sēž Smailika līdzdalībnieki... Un piedzīvojumi var sākties!

Galvenās lomas filmā "Fortūnas džentlmeņi" izpilda tādas Krievijas kino zvaigznes kā Sergejs Bezrukovs, Goša Kucenko, Antons Bogdanovs, Marina Petrenko un citi.

Filmu izrāda Rīgas lielākajos kinoteātros "Kino Citadele", "Multikino" un "Cinamon", kā arī Daugavpils kinoteātrī "Silverscreen".

Foto: Kadrs no filmas "Fortūnas džentlmeņi". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV