Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

"Fox" piedāvā jaunu piedzīvojumu seriālu "Bulta"

EasyGet.lv, 02.01.2013. 13:18

No 10. janvāra ik ceturtdienu plkst. 20:00 kanāls FOX saviem skatītājiem piedāvā jaunu, aizraujošu piedzīvojumu seriālu „Bulta" (Arrow), kura galvenais varonis Olivers Kvīns jeb Bulta stāsies pretī pasaules netaisnībai, aizsargās vājos un labos savas ģimenes pieļautās kļūdas, informē FOX International Channels Latvija sabiedrisko attiecību konsultants Edgars Vilcāns.
"Fox" piedāvā jaunu piedzīvojumu seriālu "Bulta"

Pēc traģiskas jahtas katastrofas un piecu gadu prombūtnes uz vientuļas salas, Olivers nonāk atpakaļ savā dzimtajā Stārlingsitijā. Viņa ģimenes locekļi un draugi jau bija atmetuši jebkādas cerības ieraudzīt jauno vīrieti sveiku un veselu. Taču Olivers visus prombūtnē pavadītos gadus rūpīgi plānoja savu izglābšanās operāciju, lai atgrieztos un izpildītu tēvam pirms nāves doto zvērestu – labot vecā vīra pieļautās kļūdas, izglābt Stārligsitiju no korumpētības un vispārējā pagrimuma.

Lai realizētu savus plānus, Olivers sev izveido otru identitāti – viņš kļūst par maskotu sabiedrības interešu aizstāvi un savas pilsētas patriotu. Uz vientuļās salas skarbos apstākļos viņš ir iemācījies par sevi pastāvēt, augstā līmenī apguvis loka šaušanas mākslu un norūdījis raksturu. Olivers vairs nekad nebūs tāds, kādu viņu cilvēki pazina iepriekš. Nu laiks ir mainīties arī dzīvei Stārlingsitijā!

Jauno seriālu ir veidojis patiesi talantīgs scenāristu un producentu kolektīvs – Gregs Berlanti („Salauzto siržu klubs" (The Broken Hearts Club), „Zaļā laterna" (Green Latern)), Marks Gadženheims, Endrjū Kreisbergs („Vampīra dienasgrāmatas" (The Vampire Diaries)) un Deivids Naters („Supernatural", „Troņu spēle" (Game of Thrones).

Ne mazāk spožs ir arī seriāla aktieru ansamblis, kas sastāv no daudzām Latvijas skatītājam pazīstamām un jau iemīļotām TV ekrānu zvaigznēm. „Bultas" galveno varoni Oliveru Kvīnu atveido Stīvens Amels („Privātprakse" (Private Practice), „Vampīra dienasgrāmatas" (The Vampire Diaries), „CSI: Maiami" (CSI: Miami), „90210" u.c.), viņa mīļotās sievietes Dianās Laurelas Lencas lomā iejutās Keitija Kesidija („Intrigantes" (The Gossip Girl), „Melrouzpleisa" (Melrose Place), tāpat seriālā redzēsim aktierus Deividu Ramziju („Deksters" (Dexter), „Kāsla metode" (Castle)), Polu Blektrounu („Lūpukrāsu pavēlnieces" (Lipstick Jungle), „Monks" (Monk)) un daudzus citus.

25 Amerikas vadošo laikrakstu TV un kino kritiķi seriālam „Bulta" ir devuši vērtējumu 73 no 100. Lielākā daļa nozares ekspertu atzīst, ka seriāla sižetiskā līnija ir visai tipisks stāsts par pašizveidotu varoni, kas nākt glābt pasauli no iznīcības un korumpētības. Taču atzinīgi tiek vērtēts aktieru darbs, īpaši izceļot Stīvena Amela tēlojumu, kas visiem pierasto stāstu par supervaroni ir iznesis pilnīgi citā kvalitātē.

Neskatoties uz to, ka „Bultas" pirmā sezona pasaulē vēl tikai uzņem apgriezienus, tā jau ir nominēta divām 2013 TV un kino balvām nominācijā „Labākais TV seriāls". Seriāla pirmās sezonās pirmizrāde notika tikai pirms trim mēnešiem Amerikā, un nu to kanālā FOX ar latviešu un krievu valodas subtitriem būs iespējams vērot arī Latvijas skatītāji.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV