Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Rīgā atgriežas „Lord of the Dance"

EasyGet.lv, 03.01.2013. 11:05

1. maijā hallē „Arēna Rīga" Latvijas skatītājiem būs iespējams baudīt pasaulslaveno īru deju šovu Lord of the Dance.
Rīgā atgriežas „Lord of the Dance"

Lord of the Dance dibinātājs ir Maikls Flatlijs (Michael Flatley), kas ne vien radījis izrādes koncepciju, izveidojis scenāriju un producējis šovu, bet pats ir arī iespaidīgās horeogrāfijas autors, kas saviļņojusi miljoniem skatītāju siržu visā pasaulē.

Kopš 1996.gada vasaras, kad notika Lord of the Dance pasaules pirmizrāde, dejotāju priekšnesumu redzējuši un patiesi apbrīnojuši 100 miljonu skatītāju 70 valstīs, padarot to par izpārdotāko izrādi, kāda jebkad bijusi izklaides pasākumu vēsturē.

Viena no šo fenomenālo panākumu atslēgām ir Lord of the Dance spēja uzrunāt ikvienu skatītāju, padarot mazsvarīgas vecuma, dzimuma, sociālās piederības atšķirības un pastāstot Īru folklorā balstītu stāstu par mūžīgo cīņu starp labo un ļauno, universālajā dejas un mūzikas valodā.

Lord of the Dance jau sešpadsmito gadu dodas pasaules turnejā un šoreiz pārsteigs skatītājus ar īpaši krāšņu skatuves noformējumu, kura izmaksas mērāmas miljonos dolāru, milzīgiem augstas izšķirtspējas LED ekrāniem, jauniem krāsainiem tērpiem, iespaidīgu gaismu šovu un, protams, izcilu horeogrāfiju.

„Esam ļoti priecīgi iepazīstināt mūsu skatītājus ar jaunāko scenogrāfijas papildinājumu. Saviļņota publika un ovācijas ir bieža reakcija, kas liecina par mūsu izrādes kvalitāti un dejotāju profesionalitāti," stāsta Maikls Flatlijs. „Dejotāju vidējais vecums ir 22 gadi, un viņu vidū ir gan pasaules čempioni īru dejās, gan valsts čempioni. Katrs no viņiem ir superzvaigzne!"

Lord of the Dance saņēmuši neskaitāmas balvas un nominācijas, neviltotu kritiķu un publikas atzinību. Tieši šis šovs bija pirmais, kas īru dejas mākslu iznesa uz pasaules skatuves, sajūsminot miljoniem skatītāju un pārspējot arvien jaunus un jaunus biļešu pārdošanas rekordus.

Lord of the Dance priekšnesumu noskatījušies un atzinīgi novērtējuši gan vairāku karaļnamu pārstāvji, gan valstu prezidenti, un it visur viņu uzstāšanās uzņemta ar apbrīnu un ovācijām. 1.maijā arī mūs gaida iespēja noskatīties Lord of the Dance priekšnesumu neaizmirstamā koncertā hallē „ Arēna Rīga".

Biļetes nopērkamas Biļešu servisa kasēs. Vairāk informācijas: http://www.makroconcert.com/lv

Foto: Lord of the Dance. Piblicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV