Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Kanālā FOX jauns piedzīvojumu seriāls „Revolūcija"

EasyGet.lv, 03.01.2013. 15:20

Pagājušā gada nogalē īpaši aktuāls bija jautājums par iespējamo pasaules galu un kādas sekas tas varētu izraisīt. Jaunajā piedzīvojumu seriālā „Revolūcija" kanāla FOX skatītājiem būs iespēja ielūkoties 15 gadus tālā nākotnē un uzzināt, kādā pasaulē mēs dzīvotu, ja vienā dienā pēkšņi pazustu elektrība, informē FOX International Channels Latvija sabiedrisko attiecību konsultants Edgars Vilcāns.

Šis ir viens no pēdējiem „Warner Bros" seriāliem, kas Amerikas pirmizrādi piedzīvojis vien pirms pāris mēnešiem. Tā veidošanu uzņēmies populārais producents J.J. Abrams, kurš savulaik strādājis pie tādiem Latvijas skatītājam zināmiem seriāliem kā „Pazudušie" un „Alias", kā arī filmām „Neiespējamā misija 3", „Neiespējamā misija: Rēgu protokols" un „Armagedons".

Seriālā „Revolūcija" darbība notiek Amerikā, kas pēc neizskaidrojamas apokaliptiskas katastrofas nu ir kļuvusi par pamestu lielpilsētu zemi, kurā darbojas pašiecelta militāra pārvalde un dzīvo varonīgi brīvības cīnītāji, kas cenšas atjaunot kārtību savā dzimtenē. Seriāla galvenajiem varoņiem Čārlijai, Mailzam un viņu līdzgaitniekiem tas ir sava veida pārdrošs un patriotisks ceļojums nezināmajā ar mērķi aizsargāt vājākos, atkal apvienot ģimenes un iedibināt aizmirstos dzīves un valsts ideālus. Vēl viens būtisks uzdevums šai cilvēku grupai ir atrast atbildi uz jautājumu: kas izraisīja tehnoloģisko katastrofu un vai iespējams dzīvi atgriezt ierastajās sliedēs.

„Revolūcijas" scenārija autors ir Ēriks Kripke, kas savulaik radījis seriālu „Supernatural". Vienu no galvenajām lomām seriālā atveido „Krēslas" sāgu zvaigzne Billijs Bērks, tāpat „Revolūcijā" būs redzama arī viena no seriālu „Lūpukrāsu pavēlnieces" un „Grejas anatomija" šarmantajām aktrisēm Kima Reivere.

Seriāla „Revolūcija" priekšvārds: „Mēs dzīvojām industriālā pasaulē. Mēs nespējām iedomāties savu ikdienu bez elektrības. Taču vienā dienā tā vienkārši pazuda... Nekas vairs nedarbojās. Mēs nebijām tam gatavi! Bailes un apjukums izraisīja paniku. Daudzi devās prom no lielpilsētām. Valdība krita. Pašiecelta militārā pārvalde pārņēma varu. Tagad tā kontrolē visu! Mēs joprojām nezinām, kāpēc pazuda elektrība. Bet mēs esam cerības pilni, ka kāds tomēr mums atdos gaismu!"

Jaunais seriāls „Revolūcija" no 7. janvāra ik pirmdienu plkst. 19:00 kanālā FOX.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV