Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Filmā „Biļete uz Vegasu" uzņemts Elvisa Preslija kadiljaks

EasyGet.lv, 04.01.2013. 13:53

Filmas „Nasha Rasha" zvaigzne Mihails Galustjans komēdijā „Biļete uz Vegasu" tēlo afēristu, kas dievina Elvisu Presliju. Pārsteidzoša ir ne tikai komēdijas aktieru meistarība, bet arī tās rekvizīts.
Filmā „Biļete uz Vegasu" uzņemts Elvisa Preslija kadiljaks

Viens no filmas galvenajiem varoņiem vada milzīgu luksusa automobili – 1963. gada rozā kadiljaku „Sedan de Ville". Tas ir viens no kadiljaka modeļiem, kuri bija Elvisa Preslija kolekcijā. Pēc scenārija blēdīgais emigrants Gariks (Mihails Galustjans) ir rokenrola karaļa Elvisa Preslija fans un mēģina viņu parodēt, tāpēc scenāristi viņam paredzējuši atbilstīgu automobili.

Savā forumā M.Galustjans rakstījis: „Kadiljaks, kas tika noīrēts filmēšanai, maksāja veselu bagātību – visi trīcēja un drebēja, ka tikai to nesabojātu. Pat mākslīgais kaktuss galveno varoņu pamošanās ainā izgatavots no tādiem materiāliem, lai nesaskrāpētu hromēto radiatoru."

Komēdija „Biļete uz Vegasu" tiks demonstrēta Latvijas kinoteātros jau no 25. janvarā.

Foto: Kadrs no filmas „Biļete uz Vegasu". Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV