Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Deju studija "Glamorous Dance" aicina uz bezmaksas nodarbībām

EasyGet.lv, 07.01.2013. 09:34 | komentāri (1)

Mūsdienu deju studijā „Glamorous Dance" ir sākusies janvāra papilduzņemšana. Aicinot jaunus dejot gribētājus, kā arī profesionāļus, tiek rīkotas atvērto durvju dienas nedēļas garumā, no 7. līdz 11. janvārim, informē studijas vadītāja Laura Giptere. Nodarbības notiks Rīgas, Liepājas un Ventspils filiāļu telpās, un uz nodarbībām aicināts ikviens interesents.

Atvērto durvju dienu ietvaros dejotāji ar pieredzi un iesācēji varēs apmeklēt 1 bezmaksas nodarbību katrā no studijas piedāvātajiem deju stiliem: laikmetīgā deja, šova deja, street dance (hip hop), karsējmeitenes, un klasiskā deja (balets).

Lai piedalītos nodarbībās no 7. līdz 11. janvārim, nav nepieciešama iepriekšēja pierakstīšanās. Nodarbību grafiks un cita informācija par bezmaksas iepazīšanās nodarbībām: http://www.glamorous.lv/content/atv%C4%93rto-durvju-dienas-5.

Nodarbību vietas:
Rīga, Tallinas iela 52
Liepāja, Rožu laukums 5/6 (Liepājas Latviešu biedrības nams)
Ventspils, Pils iela 28 (kino Rio telpas)

Studija uzņem dejot gribētājus no 7 līdz 35 gadu vecumam (šīs ir aptuvens vecuma ierobežojums).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV