Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

„Teātris.zip" tiešraidē „Leo. Pēdējās bohēmas" pēdējā izrāde

EasyGet.lv, 08.01.2013. 10:29

Sestdien, 12. janvārī, pulksten 19:00 un pēc „Panorāmas" ciklu „Teātris.zip" turpinās izrādes „Leo. Pēdējā bohēma" tiešraide no Latvijas Nacionālā teātra, informē Latvijas Televīzijas pašreklāmas redaktors Jānis Kalve. Šoreiz tā patiesi būs „Leo. Pēdējā bohēma", jo uzvedumu teātris spēlēs pēdējo reizi.

Pirms izrādes un starpbrīdī Borisa un Ināras Teterevu fonda atbalstītais „Teātris.zip" piedāvās tikšanos ar radošo komandu – režisoru Edmundu Freibergu un aktieriem, kā arī maestro Raimondu Paulu, kurš savas dzimšanas dienas, 12. janvāra, vakaru aizvadīs kopā ar aktieriem uz skatuves, izspēlējot sava jaunības drauga, izcilā latviešu gleznotāja Leo Kokles dzīves stāstu.

Būdams kuprītis un zinādams, ka mūžs nebūs garš, Leo dzīvi svinēja, aizraudams sev līdzi veselos un kļūdams par Rīgas mākslinieku bohēmas dvēseli – namatēvu, kura durvis atvērtas visiem, kam māksla ir dzīvesveids un riebj pelēkā ikdiena aiz loga. Kaut arī liktenis Leo atņēma staltu augumu, tomēr dāvāja ne tikai talantu, bet arī mīlestību, ģimeni, draugus un panākumus. Leo lomā izrādē redzēsim Aināru Ančevski.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV