Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Izdota grāmata par moderno reliģijas filozofiju atvēršanu

EasyGet.lv, 09.01.2013. 10:17

Latvijas Universitātes Filozofijas un socioloģijas institūts un Rīgas Augstākais Reliģijas Zinātņu institūts ielūdz uz filozofes, reliģijpētnieces Solveigas Krūmiņas-Koņkovas grāmatas „Sensus Divinitatis. Vingrinājumi filozofiskajā teoloģijā" atvēršanas svētkiem 10 .janvārī plkst. 18 Rīgā, Klostera ielā 4, Dzintara zālē, informē Latvijas Universitātes Preses centrs.

S.Krūmiņas-Koņkovas grāmata ir neierasts skatījums uz reliģijas filozofiju. Lasītājs tajā meklēs arī paša atbildes uz seno laiku un mūsdienu domātāju uzdotajiem jautājumiem.

Grāmata atklāj un piedāvā intelektuālu ceļojumu laikā un garā – prāta spēles, lai izprastu un pierādītu ar prātu neaptveramo.

Tā ir arī mākslas darbs, kas lasītāju ieved paša dziļāko ilgu pasaulē, kas ļauj dzīvot – būt, just un domāt patiesi cilvēcīgi, tālāk par patlabanējo patēriņa eņģeļu laiku.

Šī grāmata ir pirmā latviešu valodā, kas tik kompetenti un saistoši analizē moderno reliģijas filozofiju. Tā varētu būt saistoša ikvienam, kuru interesē reliģijas, zinātnes, cilvēka dzīves vērtību tēmas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV