Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Šonedēļ kinoteātros iznāk filma "Gangsteru mednieki"

EasyGet.lv, 09.01.2013. 13:15

11. janvārī uz kino ekrāniem iznāk filma "Gangsteru mednieki" ("Gangster Squad"). Latvijas aktīvākie kino blogeri Sergejs Timoņins (Kinokults.lv), Sergejs Musatovs (Kinocast.lv), Raivis Žvagiņš, Lelde Veidemane, Uldis Burkevics (Nofilmets.lv), Ģirts Luste (KinoTeikumi.lv) un Mareks Smilga (KinomMovies.com) turpina populāro "Kinoblogeri piedāvā" seansu sēriju un aicina filmu noskatīties jau 10. janvārī.
Šonedēļ kinoteātros iznāk filma "Gangsteru mednieki"

Gari mēteļi, platmales, greznas mašīnas, Tompsona ložmetēji, cigāru dūmi, džezs... tie nav tikai gangsterkino, bet vesela laikmeta neatņemami atribūti, pēc kuriem skatītāji ir noilgojušies. Tieši tādēļ Kinoblogeri aicina uz 2013. gada pirmo pasākumu – filmu "Gangsteru Mednieki".

Losandželosa, 1949.gads. Mafijas boss Mikijs Koens kontrolē visas kriminālās aktivitātes pilsētā - viņš vada gan narkotiku un prostitūtu, gan arī ieroču un azartspēļu biznesus. To viņš paveic ar savu rokaspuišu palīdzību, kā arī pateicoties korumpētai policijai un politiķiem. Kad Losandželosas slepenpolicijas virsnieks Džons O'Mara ar saviem uzticamākajiem kolēģiem uzdrošinās stāties pretī un cenšas notvert vienu no visu laiku bīstamākajiem noziedzniekiem, sākas nežēlīgs karš pret gangsteriem.

Pēc labām gangsterfilmām noilgojušies ir ne tikai skatītāji, bet arī labākie Holivudas aktieri, jo filmā piedalās Džošs Brolins, Raiens Goslings, Niks Nolte, apburošā Emma Stouna un lomu izvēlē ļoti uzmanīgais Šons Pens.

Tāpat kā filma, arī "Kinoblogeri piedāvā" seanss noritēs gangsterkino atmosfērā - kopīgi atcerēsimies gan laikmetu, kurš ir žanra pamatā, gan arī tā spilgtākos pārstāvjus, starp kuriem "The Untouchables", "L.A. Confidental", "Mulholland Falls", "The Black Dahlia", "Hollywoodland" un citas filmas. Tiks rīkots konkurss, kurā varēs laimēt filmas suvenīrus un īpaši šim seansam veidotu filmas plakātu.

Filmas "Gangsteru mednieki" īpašais pasākums tiek rīkots dienu pirms tās regulārajiem seansiem Latvijā un arī pasaulē.

Foto: Kadrs no filmas "Gangsteru mednieki". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV