Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Latvijā viesosies austrāliešu komiķi The Umbilical Brothers

EasyGet.lv, 10.01.2013. 12:32

The Umbilical Brothers uzstājušies visā pasaulē – no Tokijas līdz pat Frankfurtei. 17. februārī pasaulslavenais austrāliešu komiķu duets kopā ar atraktīvo klaunu Roadie sniegs šovu Speedmouse Rīgas Kongresu nama Lielajā zālē, informē "Baltic Music" pārstāve Linda Igolniece.
Latvijā viesosies austrāliešu komiķi The Umbilical Brothers

Šovā Speedmouse komiķi ir pārcēluši savu priekšnesumu uz digitālo pasauli. Tas ļauj viņiem nekavējoties nonākt jebkurā programmas daļā, kā arī paātrināt garlaicīgo daļu norisi. Diemžēl šova tālvadības pults ir pazudusi. Rodas saspringta situācija, kad The Umbilical Brothers tehniskais pārvaldnieks sastrīdas ar Deividu (viņš paziņo, ka tehniskais pārvaldnieks vairs nav vajadzīgs, jo neesot jau stalažu un dekorāciju, ko pārvietot), un situācija pasliktinās vēl vairāk, kad šova vadītāja Tīna uzsāk psiholoģiskas spēlītes ar Šeinu. Ak, jā, un visam pa vidu tiek izklaidēti arī skatītāji.

Šovs Speedmouse sola olimpiādes cienīgus skatus, tai skaitā zibenīgi ātru galda tenisu, austrāliešu atlēta Trevora Spartakusa katastrofālos mēģinājumus pārspēt rekordu šķēpmešanā u.c. Pēc tam, kad būsiet redzējuši, uz ko ir spējīgas Speedmouse tehnoloģijas, vairs nekad nevēlēsies atgriezties pie analogās komēdijas.

The Umbilical Brothers ir bijuši viesi gan Letermana televīzijas šovā, gan arī Tonight Show, stāstot par darbību ārpus Brodvejas, par ko tika nominēti New York Drama Desk balvai. Viņi daudzkārt bijuši galvenie mākslinieki Edinburgas Fringe festivālā, par ko saņēmuši Edinburgh Critics' Choice Award apbalvojumu komēdijas nominācijā, kā arī tikuši nominēti Perrier balvai.

Vairāk informācijas par šovu: www.umbilicalbrothers.com

Biļetes uz šovu nopērkamas "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās un www.bilesuserviss.lv.

Foto: The Umbilical Brothers. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV