Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Liepājā demonstrēs kriminālkomēdiju „Trakās šķēres" krievu valodā

EasyGet.lv, 11.01.2013. 12:15

10. februārī pulksten 18:00 Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē starptautiskā teātra kompānija „Domino Teātris" piedāvās kriminālkomēdiju „Trakās šķēres" krievu valodā. Pēc Pola Portnera darba veidotā izrāde iekļauta Ginesa rekordu grāmatā, kā visilgāk spēlētā izrāde ASV.
Liepājā demonstrēs kriminālkomēdiju „Trakās šķēres" krievu valodā

Izrādes darbība norisinās frizētavā, un galvenie izrādes personāži ir divi frizieri un četri frizētavas apmeklētāji.

Izrāde pēc būtības ir ļoti unikāla teātru vēsturē, jo izrādes finālu nav sarakstījis dramaturgs, bet to nosaka skatītāji. Visas nospēlētās izrādes nav savstarpēji līdzīgas, jo nav iespējams prognozēt, kāda būs skatītāju reakcija un kāds būs izrādes fināls.

Izrāde „Trakās šķēres" ir iekļauta Ginesa rekordu grāmatā kā visilgāk (29 gadi bez pārtraukuma) spēlētā izrāde ASV. Izrāde „Trakās šķēres" pirmo reizi tika parādīta 1976. gadā ASV, un kopš tā laika ir notikušas vairāk kā 50 000 izrādes visā pasaulē.

Ekskluzīvas tiesības iestudēt izrādi Baltijas valstīs ir starptautiskajai teātra kompānijai "Domino" un pazīstamajam poļu režisoram Marcinam Slavinskim.

Autors: Pols Portners (Paul Portner), režisors: Marcins Salvinskis (Marcin Slawinski), mākslinieks: Voiteks Stefaņaks (Wojtek Stefaniak), lomās: Dmitrijs Palēss, Jevgenijs Čerkess, Jānis Jarāns, Laila Kirmuška, Jūlija Ļaha, Ineta Radčenko.

Papildus informācija www.dominoteatris.lv vai www.facebook.com/DominoTeatris.

Biļetes var iegādāties www.bilesuserviss.lv

Foto: Skats no kriminālkomēdijas „Trakās šķēres" . Foto (c) Mark Kazus

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV