Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

"Soul Tap" aicina iesācējus uz stepa nodarbībām

EasyGet.lv, 15.01.2013. 09:08

Stepa grupa "Soul Tap" janvārī uzņem jaunus audzēkņus stepa dejas grupu nodarbībās klubā "Omas briljanta istaba", Audēju ielā 7, informē stepa grupas dalībniece Guna Kaše.

Otrdien, 15.janvārī, plkst.19.30 "vintage" stilā veidotajās kluba telpās notiks pirmā nodarbība iesācējiem, taču jauno audzēkņu uzņemšana turpināsies arī 22. un 29. janvārī. Nodarbības trio "Soul Tap" dejotājas un stepa pasniedzējas Annijas Ķeseles vadībā notiks katru otrdienu 19.30-20.30.

Savukārt stepa dejotāji ar priekšzināšanām laipni aicināti uz nodarbībām "Omas briljanta istabā" pirmdienās 19.30.-20.30. Tāpat ir iespējams pieteikties individuālai stepa apmācībai pie jebkuras no "Soul Tap" dejotājām – Annijas Ķeseles, Gunas Kašes vai Guntas Tomsones. Papildu informācija, rakstot uz e-pastu annija@soultap.lv vai pa tālruni +371 29327182.

Stepa deja attīsta ritma un līdzsvara izjūtu, muzikalitāti, koordināciju, kā arī ir labs pacietības un mērķtiecības treniņš. Stepu var mācīties jebkurā vecumā, sākot no 5-6 gadiem.

Grupa "Soul Tap" izveidota 2008.gadā, kad savu radošo ieceru īstenošanai spēkus apvienoja trīs stepa dejotājas un tagad arī pasniedzējas, kuras regulāri pilnveido zināšanas meistarklasēs ārzemēs. Mācījušās stepa festivālā "Tap Motif" Grieķijā un "Compass Tap Fiesta" Sanktpēterburgā pie Max Pollak, Heather Cornell, Junior Laniyan, Guillem Alonso, Thanos Daskalopoulos, Berlīnē pie Brenda Bufalino un Thomas Marek, kā arī Stokholmas stepa festivālā pie Jason Samuels Smith, Chloe Arnold, Roxanne Butterfly u.c..

Papildu informācija: www.soultap.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV