Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Toms Veitss un Antons Korbins izdos fotogrāmatu

EasyGet.lv, 16.01.2013. 14:06

Vairāk nekā 200 lapaspušu biezajā grāmatā būs atrodas gan Antona Korbina, gan paša Toma Veitsa uzņemtas fotogrāfijas.
Toms Veitss un Antons Korbins izdos fotogrāmatu

Grāmatā, kurai dots nosaukums "'77-'11", būs apkopoti mūziķa Toma Veitsa portreti, ko uzņēmis fotogrāfs Antons Korbins, kurš pazīstams arī kā vairāku mūzikas video režisors, tostarp Depeche Mode dziesmai 'Enjoy The Silence' un Nirvana dziesmai 'Heart-Shaped Box', kā arī 2007. gadā uzņēmis biogrāfisku filmu "Kontrole", kas vēsta par Joy Diviosion līderi Ianu Kērtisu.

Grāmatā būs ietvertas arī apmēram 50 fotogrāfijas, ko uzņēmis pats Veitss, un tās papildinās režisora Džima Džārmuša ievadvārdi.

Grāmata būs kā dokumentāls apliecinājums abu mākslinieku radošajām attiecībām, kas sākās 1977. gadā, kad Korbins pirmo reizi fotografēja Veitsu, tas notiks Holandē.

Korbins atzīst, ka ir reta laime kādu fotografēt vairāk nekā 30 gadu periodā. "Mūsu kopīgais darbs ir īstenojies organiski, un tas pats par sevi jau ir skaisti," saka fotogrāfs. "Kad mēs strādājam kopā. Mēs esam kā bērni, kas pretojas briedumam".

Foto grāmata 6600 eksemplāros nāks klajā 8. maijā Vācis izdevniecības Schirmer-Mosel paspārnē.

Foto: Toms Veitss. Foto (c) Antons Korbins

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV