Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Vācu kino klubs piedāvā filmu "Saša"

EasyGet.lv, 16.01.2013. 15:46

31. janvārī plkst. 19:00 kinoteātrī "Splendid Palace" demonstrēs filmu "Saša" - traģikomisku stāstu par imigrantiem Vācijas lielpilsētā, par ģimenes ikdienu daudznacionālā pilsētas kvartālā un par grūtībām, pašam savu ceļu dzīvē meklējot.
Vācu kino klubs piedāvā filmu "Saša"

Dzīve var būt sasodīti sarežģīta! Jo īpaši, ja tev ir deviņpadsmit, tu esi gejs un slepeni iemīlējies savā klavierskolotājā. Homoseksualitāte Ķelnē patiesībā nav nekāda problēma, ja nu vienīgi tā vēl tiek turēta slepenībā, ja netiek ievērots, ka simpātija nerada pārāk lielu uzticību, māte ir ieplānojusi koncertpianista karjeru un tēvs izlēmis par ģimenes atgriešanos Melnkalnē.

Bet kad ir skaidrs, ka tēvam homoseksualitāte ir milzīgs grēks un absolūts tabu, labākā draudzene no abu tikšanās reizēm sagaida kaut ko vairāk un klavierskolotājs paziņo, ka uz visiem laikiem dodas prom no Ķelnes, tad ir pēdējais laiks pieņemt izšķirošus lēmumus, par spīti bailēm no lēmumu radītajām sekām. Un tam ir nepieciešama krietna deva drosmes, beidzot atzīt pašam sevi!

Filma slovēņu, horvātu, bosniešu, vācu valodā, subtitri angļu valodā, sinhrons tulkojums latviešu valodā.

Režisors: Deniss Todorovičs (Dennis Todorovic). Lomās: Saša Kekecs (Sascha Kekez), Tims Bergmans (Tim Bergmann), Pedja Bjelacs (Predrag Bjelac) u.c.

Filmu piedāvā Goethe-Institut Riga sadarbībā ar kino "Splendid Palace". Ieeja: 2,00 Ls.



Foto: Kadrs no filmas "Saša". Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV