Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Sapņu fabrikā notiks Ghetto Dance Winter Edition 2013 deju sacensības

EasyGet.lv, 22.01.2013. 10:38

2. februārī notiekošais „Ghetto Dance Winter Edition 2013" būs pirmais un vienīgais „Ghetto Family" piedāvātais pasākums līdz 2013. gada „Ghetto Games" sezonas atklāšanai maijā. „Sapņu fabrikā" dalībnieku pulkā būs ne tikai pašmāju dejotāji, bet arī slaveni dalībnieki un viesi no citām valstīm, informē Ghetto Family pasākumu menedžere Gunta Liepiņa.
Sapņu fabrikā notiks Ghetto Dance Winter Edition 2013 deju sacensības

Baltijas valstu dejotāji sacentīsies vairākās nominācijās: „Breaking 2vs2", „Krump 1vs1",„Showcase" un „All Style 3vs3". Pasākumā galvenais uzsvars un kulminācija ir gaidāma tieši „Breaking 2vs2" kategorijā, kuras uzvarētāji pārstāvēs Baltijas reģionu prestižākajā Rietumpolijas breika deju čempionātā „What You Got". Pasākumā piedalīsies arī šī breika deju čempionāta pārstāvji – „Skoora" un „Hayzer", kuri būs kā žūrija kopā ar poļu DJ „Krystek". Žūrijas sastāvā būs arī „Red Bull BC One Baltic Cyper" pagājušā gada uzvarētājs „Marek" no Igaunijas.

Labākajam Latvijas breaking dejotājam būs iespēja izcīnīt Red Bull dāvāto VIP braucienu uz prestižajām „Red Bull BC One Baltic Cyper" sacensībām Igaunijā.

Pasākuma laikā par mūziku rūpēsies viesis no Polijas DJ „Krystek", pašmāju DJ „Shanti" un pašlaik Baltijā labākais deju batlu DJ „Sergucci". Kā īpašais pasākuma viesis būs raidījumu vadītājs un „Ghetto TV" seja Renārs Zeltiņš.

„Ghetto Dance" pasākumi jau divus gadus tiek organizēti projekta „Ghetto Games" ietvaros. Šis pasākums ir kļuvis par populārākās jauniešu ielu kultūras un sporta kustības „Ghetto Games" nozīmīgu sastāvdaļu, apvienojot gan Latvijas, gan citu valstu jauniešus. „Ghetto Dance" ir kļuvis par vienu no visātrāk augošajiem deju pasākumiem, un to var uzskatīt par svarīgākajām ielu deju sacensībām Latvijā. Iepriekšējos gados šajā pasākumā tikušas pārstāvētas tādas valstis kā Lietuva, Igaunija, Krievija, Baltkrievija, Polija, Nīderlande, Anglija, Norvēģija un Vācija.

„Ghetto Dance" projektu organizē „Ghetto Family". „Ghetto Dance" projektu atbalsta „Sapņu Fabrika", Polijas Republikas vēstniecība Rīgā, „SDK Europe", „Red Bull", „Discomania", „GoPlanet", „Mežakalns", „Valdis Kauliņš Photography", „Ghetto TV", „Jam Crew", pirts "Vieglu Garu".

Papildus informācija:
www.ghettodance.lv
www.draugiem.lv/ghettogames
www.twitter.com/Ghetto_Dance
www.facebook.com/GhettoDanceLV

Foto: Ghetto Dance. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV