Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Izdota Noras Robertsas grāmata "Dzīvot vēlreiz"

EasyGet.lv, 22.01.2013. 16:07

Apgādā Kontinets nākusi klajā New York Times bestselleru rakstnieces Noras Robertsas grāmata "Dzīvot vēlreiz".
Izdota Noras Robertsas grāmata "Dzīvot vēlreiz"

Gudrā meitene Elizabete dzīvo smalku, gudru ļaužu un attīstītu prātu pasaulē. Sešpadsmit gadu vecumā viņas IQ pārspēj labākās cerības, un ir skaidrs, ka spoža mediķes karjera Elizabetei ir garantēta. Tomēr reiz meitene saceļas pret savu emocionāli auksto, vēsa aprēķina un pareizas dzīves kārtības apsēsto māti.

Nakts izklaide diskotēkā negaidīti izvēršas bīstamā murgā, kas ar katru dienu aizved Elizabeti arvien tālāk no ierastās, apnicīgās rutīnas un skaidru prognožu pilnās dzīves.

Kad Elizabetei šķiet, ka beidzot ir atstājusi senos piedzīvojumus pagātnē, senie notikumi gluži kā sliktā filmā atgriežas viņas dzīvē atkārtoti...

Nora Robertsa ir izcilākā New York Times bestselleru rakstniece, vairāk nekā 190 grāmatu autore. Noras Robertsas darbi izdoti gandrīz četrsimt miljonos eksemplāru. Lasiet arī autores grāmatas Svētlaimes sala, Mīlas svelme un Otrā iespēja.

Kā jau ierasts, Robertsas veidotie tēlu raksturi ir filigrāni!
USA Today

Meistarīgi samezglots, neaizmirstami reibinošs un pulsu paātrinošs sižets arvien apliecina, ka Nora Robertsa ir visu laiku labāko romānu autore, kura prot apmierināt lasītāju gaumi un izsalkumu pēc izcila trillera.
Goodreads.com

Tulkojusi Liāna Niedra, vāka dizains Artūrs Zariņš, 464 lpp.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV