Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Zirgu pastā atgriežas "Puikas"

EasyGet.lv, 28.01.2013. 14:06

Pēc F.M.Dostojevska romāna "Brāļi Karamazovi" motīviem veidotā izrāde "Puikas" atkārtoti tiks izrādīta 1., 2. un 3. februārī Zirgu pastā. Izrāde ir stāsts par satikšanos ar naidu un mīlestību, kad vēl esi pavisam jauns.
Zirgu pastā atgriežas "Puikas"

Teksta materiāla un kompozīcijas autori ir Latvijas Kultūras akadēmijas 4.Dramatiskā aktieru un režisoru kursa studenti, kā arī kursa vadītāji - režisors M.Gruzdovs un režisore I.Roga.

Lomās: Aļoša - Uldis Siliņš, Sņegirjovs - Kaspars Zāle, Iļjuša - Kristaps Ķeselis, Krasotkins - Mārtiņš Upenieks, Smurovs un Sergejs - Jurģis Spulenieks, Dmitrijs, Matvejs un ārsts - Jānis Znotiņš, Žučka un puika - Reinis Suhanovs, Kartašovs un Uzpircējs - Pēteris Galviņš, Gudrais vīrs - Viesturs Roziņš, Ļiza - Alise Polačenko, Hohlakova - Laura Zunda, Arina Petrovna un meitene tirgū - Rūta Dišlere, Varja un tirgus sieva - Laura Atelsone, Ņina un tirgus sieva - Liene Marija Sebre, Jūlija un tirgus sieva - Ance Muižniece, Dzīvokļa saimniece un tirgus sieva - Paula Prozoroviča. Scenogrāfs - Oskars Točs, kostīmu māksliniece - Katrīna Virziņa, gaismu mākslinieks - Jānis Sniķers.

Izrādes Zirgu pastā notiks 1. februārī plkst. 19:00, 2. un 3. februārī plkst. 15:00. Biļetes nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs. 

Izrādes apskats - šeit.

Foto: Izrāde „Puikas". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV