Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Liepājas Kultūras pārvalde izsludina pirmo projektu konkursu

EasyGet.lv, 01.02.2013. 14:23

Liepājas Kultūras pārvalde izsludina kultūras projektu konkursu par iespējām saņemt līdzfinansējumu aktivitātēm, kas Liepājā tiek realizētas laika posmā no 15. marta līdz 30. septembrim.

Pirmajā konkursā projektu pieteikumi pēc konkursa izziņošanas savlaicīgi (līdz 22. februārim pulksten 16:00) jāiesniedz Kultūras pārvaldē personīgi vai jānosūta pa pastu. Projekta pieteikuma pasta zīmogs ir 20. februāris.

2013. gada projektu konkursa prioritāte ir kultūras aktivitātes un procesi, kas:

* piedāvā jaunu un inovatīvu ideju realizēšanu Liepājā, kas atšķiras no ikdienas kultūras piedāvājuma, spēj radīt intrigu un būt unikālas Latvijas un starptautiskā mērogā;

* vērstas uz Liepājas kultūras vērtību (mantojums, mūzika, māksla, kino, teātris, dizains un arhitektūra) apzināšanu, izpēti, dokumentēšanu vai popularizēšanu Liepājas, Latvijas un starptautiskā mērogā;

* veicina starptautisku pieredzi un viedokļu apmaiņu, uz Liepāju atvedot kultūras nozares profesionāļus, nodrošinot viņu meistarklases, lekcijas, seminārus.

2013. gadā projektu konkurss tiks izsludināts divas reizes, lai augustā varētu iesniegt projektu pieteikumus par iespēju realizēt kultūras aktivitātes no 1. oktobra līdz 2014.gada 15. martam. Kopējais projektu konkursu budžets šobrīd ir 20 tūkstoši latu, maksimālais līdzfinansējums, ko var piesaistīt viena projekta realizēšanai ir 2 tūkstoši latu.

Konkursa nolikums un pieteikuma veidlapas ir pieejamas Liepājas Kultūras pārvaldē (darba dienās no plkst.10.00 līdz 16.00), kā arī interneta mājas lapā www.liepajaskultura.lv sadaļā „Projekti".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV