Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Kultūras centrā Iļģuciems atklāts Kinoklubs

EasyGet.lv, 04.02.2013. 13:37

Kino klubs Kultūras centrā Iļģuciems uzsāk lekciju ciklu, kas veltīts populāru kino režisoru mazāk pazīstamiem, bet spilgtiem kino darbiem.

20. februārī kino dramaturgs Egīls Šņore iepazīstinās skatītājus ar Vudija Alena stāstošo kino, asprātīgo dokumentālās filmas stilizāciju „Zēligs". 20. februārī tiks demonstrēta amerikāņu režisora Stīvena Spīlberga filma „1941". Tā ir komēdija par nenotikušu japāņu kara flotes uzbrukumu ASV Klusā okeāna piekrastei netālu no Holivudas. Šai Spīlberga filmā vairāk kā citās režisors apliecina savu Eiropas kino mīlestību, ietekmējoties no ģeniālā fantāziju meistara Federiko Fellīni, Vudijs Alens citē Eiropas kino klasikas izcilākos piemēros.

Lai iepazīstinātu skatītājus ar īpašām filmām un neatkārtojamu režisora rokrakstu, Kultūras centra Iļģuciems direktors, kino dramaturgs Egīls Šņore, kino lektoriju par plašo kino vēstures dramaturģisko materiālu un aizraujošo pasaules kino valodā Iļģuciemā turpmāk sola regulāri.

Lekciju sākums plkst. 18:00.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV