Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Izdota Lauras Vilkas grāmata "Dana un Medaljons"

EasyGet.lv, 04.02.2013. 16:54 | komentāri (1)

Apgādā "Atēna" nākusi klajā Lauras Vilkas grāmata "Dana un Medaljons", kas ir autores debija literatūrā.
Izdota Lauras Vilkas grāmata "Dana un Medaljons"

Laura Vilka dzimusi 1993. gadā. Ar rakstīšanu kā tīru izklaidi aizrāvusies aptuveni trīspadsmit gadu vecumā, tomēr vēlāk literārais darbs ieņēmis arvien lielāku vietu meitenes dzīvē. Redzot meitas aizrautību un novērtējot sasniegto, vecāki pamudinājuši viņu vērsties pie grāmatizdevēja.

Grāmata "Dana un Medaljons" pārstāv fantāzijas žanru. Sirdij tuva jaunajai autorei ir arī māksla un vēsture, par ko liecina arī šis darbs — pirmais grāmatu ciklā "Apakšzemes leģendas".

Kad dzīvē viss rit klusi un mierīgi, bet nepamet vēlme pēc kā satraucoša, pat maģiska, uzmanies, jo šī vēlēšanās var piepildīties! Tā notiek ar meiteni Danu, kurai izbrauciens zaļumos izvēršas nolaupīšanā — pusaudze tiek ievilkta līdz šim slēptā pasaulē, Apakšzemē, kur mīt dīvaini radījumi un valda pavisam citādi likumi. Izrādās, ka Danas nolaupīšana nav nejaušība un viņai paredzēta svarīga loma, jo strauji tuvojas Apakšzemes bojāeja...

Noslēpumaino pazemes valstību un tās iemītniekus palīdz iepazīt autores ilustrācijas. Darbs pieejams arī e-grāmatas formā. Grāmatas vāka dizainu veidojis Māris Ābele.

Izdošanai tiek gatavota nākamā grāmata - "Dana un Otrā pasaule".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV