Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Olga Žitluhina un Dzelzs vilks aicina uz izrādi par mīlestību

EasyGet.lv, 05.02.2013. 11:49

Par godu visu mīlētāju dienai 13. un 14. februārī horeogrāfe Olga Žitluhina un grupa Dzelzs vilks piedāvā laikmetīgās dejas izrādi "Un atkal par to pašu", informē Madara Daudze.
Olga Žitluhina un Dzelzs vilks aicina uz izrādi par mīlestību

Tāpat kā uz daudziem kapakmeņiem ir rakstīts: "Mīlestība nekad nebeidzas", arī izrāde, kurai otrs nosaukums ir "Mīlestība", nevar beigties, par spīti tam, ka pagājušā gada decembrī Olgas Žitluhinas kompānija vēstīja, ka ir mirusi, izdejojot savas bēres Zirgu pastā. Kā gan kāds var vēstīt par savu nāvi tā, lai palikušie to sadzirdētu ?

Izrāde "Un atkal par to pašu" pirmizrādi pieredzēja 2005. gadā, taču tā joprojām ir skatītāju iemīļotākā. Tā katru gadu februārī viesojas dažādās deju zālēs un teātra skatuvēs, iezīmējot gan Valntīndienu, gan Olgas Žitluhinas un Jura Kaukuļa dzimšanas dienu.

Stāsts ir vecs kā pasaule – par mīlestību, kas plaukst, piedzīvo pilnbriedu un vīst, tomēr stāstā netrūkst jautrības, jutekliskuma un komisku brīžu. Un tas viss ievīts meistarīgā horeogrāfijā un improvizētas dzīvās mūzikas pavadījumā. Izrādē dejo Ilze Zīriņa, Ramona Galkina, Santa Grīnfelde, Andris Kačanovskis, Dmitrijs Gaitjukevičs un Valērijs Oļehno.

Izrādes notiks 13. februārī pulksten 20 un 14. februārī pulksten 20.30 Zirgu pastā (Dzirnavu ielā 46). Biļetes var iegādāties Biļešu paradīzes kasēs. Cena - 5 Ls (ar atlaidi skolēniem, studentiem, senioriem - 4 Ls).

Foto: Izrāde "Un atkal par to pašu". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV