Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Sapņu Fabrikā noskaidro labākos ielu dejotājus

EasyGet.lv, 05.02.2013. 13:15

2. februārī „Sapņu Fabrikā" notiekošajā deju pasākumā „Ghetto Dance Winter Edition 2013" laurus plūca gan pašmāju dejotāji, gan ārvalstu viesi.
Sapņu Fabrikā noskaidro labākos ielu dejotājus

Galerijas:

Pasākumā galvenais uzsvars un kulminācija tika gaidīta tieši „Breaking 2vs2" kategorijā, kuras uzvarētāji pārstāvēs Baltijas reģionu prestižākajā Rietumpolijas breika deju čempionātā „What You Got". Šajā disciplīnā uzvarēja dejotāji Stoballov&Beetle (Zames Crew) no Kaļiņingradas (Krievija).

Labākais Latvijas breika dejotājs (bboy) no Latvijas pēc žūrijas domām bija An-Juicy (Depils Originals) no Daugavpils, kurš balvā ieguva Red Bull dāvāto VIP braucienu uz prestižajām „Red Bull BC One Baltic Cyper" sacensībām Igaunijā.

„All Style 3vs3" finālā sacentās pašmāju Jam Crew un komanda МЫ, kas tika nokomplektēta pasākumā uz vietas no triju valstu dejotājiem. Starptautiskā komanda šajā kategorijā izrādījās spēcīgāka – tās sastāvā pašmāju dejotāja Peppi, lietuviešu dejotājs Paper, kurš iepriekšējās „Ghetto Dance" sacensībās bijis žūrijas sastāvā, un viena no atpazīstamākajām breika dejotājām Krievijā – Tanya no Maskavas.

Otro reizi Latvijā notika sacensības disciplīnā „Krump 1vs1" un jau otro reizi uzvaras laurus plūca Babe Girl Grime no Igaunijas, kas sevi pārliecinoši pierādījusi šajā kategorijā kā labākā dejotāja Baltijas reģionā. Kā galvenā balva tika izcīnīta iespēja doties uz SDK Europe deju nometni Čehijā.

„Showcase" kategorija šajās sacensībās patīkami pārsteidza ar „dancehall" deju stila izmantošanu priekšnesumos, kas iepriekš netika darīts. Uzvarētāji šajā disciplīnā - VDS no Latvijas.

Gan ārvalstu viesi, gan pašmāju dejotāji viennozīmīgi atzina „Ghetto Dance Winter Edition 2013" par atmosfēras ziņā labāko deju pasākumu pēdējo gadu laikā. Ārvalstu žūrijas viesi īpaši uzslavēja vietējos breika dejotājus.

„Ghetto Dance Winter Edition 2013" uzvarētāji":
„Breaking 2vs2" - Stoballov&Beetle (Zames Crew / Krievija)
„All Style 3vs3" - МЫ (Paper / Lietuva, Peppi / Latvija, Bgirl Tanya / Krievija)
„Krump 1vs1" - Babe Girl Grime (Igaunija)
„Showcase" - VDS (Latvija)

Papildus informācija: www.ghettodance.lv

Foto: „Ghetto Dance Winter Edition". Foto (c) Valdis Kauliņš

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV