Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Visaizņemtākā aktrise Holivudā - Džesika Časteina

EasyGet.lv, 07.02.2013. 11:25

Filmas "Slepenā operācija: 30 minūtes pēc pusnakts" ("Zero Dark Thirty") zvaigzne Džesika Časteina ir popularitātes zenītā, un tas nozīmē īpaši saspringtu darba grafiku.
Visaizņemtākā aktrise Holivudā - Džesika Časteina

Časteina, kura par lomu Ketrīnas Bigelovas jaunajā trillerī ir saņēmusi Zelta Globusa godalgu kā gada labākā dramatiskā aktrise, nupat notikušajā ASV Kinoakadēmijas pasākumā, uz kuru ir uzaicināti visi nominētie aktieri un kino darboņi, atklāja, ka vēl nekad nav bijusi tik nogurusi. Aktrise savu talantu demonstrē ne tikai uz lielajiem ekrāniem (uz ASV ekrāniem šobrīd ir divas filmas ar Časteinu titullomā, un abas uzrāda teicamus panākumus), bet arī uz teātra skatuves Ņujorkā – Brodvejas izrādē "The Heiress" ("Mantiniece").

Tas, ka aktrise par lomu filmā "Slepenā operācija: 30 minūtes pēc pusnakts" ir izvirzīta teju visām kino balvu sezonas godalgām, ietekmē viņas ikdienas gaitas tiktāl, ka tas viņai sagādā krietnas pūles un plānošanu, lai pagūtu uz visām ceremonijām. Tā piemēram, pēc svinīgajiem pasākumiem Losandželosā aktrise ar pēdējo reisu vai nākamās dienas pirmajiem reisiem atgriežas Ņujorkā uz izrādi, lai drīz atkal dotos uz Holivudas pasākumiem... Savukārt svētdien, 10.februārī, Časteina dodas uz Londonu, lai piedalītos BAFTA godalgu ceremonijā, kur viņa ir izvirzīta balvai par labāko aktrises darbu. Lai pagūtu ierasties uz balvu pasniegšanu, aktrisei nāksies no teātra skatuves uz lidostu doties ar helikopteru, lai tikai pagūtu laikā uz reisu no Ņujorkas uz Londonu.

Filma "Slepenā operācija: 30 minūtes pēc pusnakts", trilleris par ASV slepenā dienesta operāciju, kuras rezultātā tika atrasts terorists numur viens – Osama Bin Ladens, uz Latvijas ekrāniem iznāk 8.februārī.

Kino kritiķes Ditas Rietumas (@ditarietuma) ieraksts par filmu Twitter kontā: "Beidzot esmu atradusi savu "gada labāko filmu" - Ketrīnas Bigelovas Zero Dark Thirty - fascinē un stindzina vienlaikus. Rafinēta meistarība!"

Foto: Džesika Časteina filmā "Slepenā operācija: 30 minūtes pēc pusnakts". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV