Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Dirty Deal Teatro repertuārā atgriežas "Mitjas mīlestība"

EasyGet.lv, 11.02.2013. 13:45

Dirty Deal Teatro pēc ilgāka pārtraukuma repertuārā atgriežas skatītāju iemīļotā izrāde "Mitjas mīlestība". Tās pamatā ir I.Buņina tāda paša nosaukuma stāsts, ko iestudējis režisors Vladislavs Nastavševs un izrādē spēlē Jurijs Djakonovs un Inese Pudža.
Dirty Deal Teatro repertuārā atgriežas "Mitjas mīlestība"

Ivana Buņina stāsts "Mitjas mīlestība" ir par aktrises greizsirdīgo draugu, kurš tik ļoti pārdzīvo abu šķiršanos, ka savā izmisumā redz Katju visos sastaptajos cilvēkos. Puiša apsēstība noved pie vardarbīgām sekām. Vai juteklīgi kaislīgām ilgām ir identitāte, vai tas ir tikai instinkts, un tā projekcija uz otru personu ir tikai nejaušība?

"Mitjas mīlestība" ir izrāde, ar kuru V.Nastavševs debitēja Latvijas teātrī, tā pirmizrādi piedzīvoja 2010. gada 24. janvārī. Jurijs Djakonovs 2009./2010. gada sezonā par Mitjas lomu tika nominēts "Spēlmaņu Nakts" balvai kategorijā "gada spilgtākā debija", bet režisors Vladislavs Nastavševs tika nominēts kā gada jaunais skatuves mākslinieks un ieguva Maskavas profesionāļu stipendiju "Teātra iniciatīvu atbalstam". Pagājušā gada pavasarī "Mitjas mīlestībai" bija viesizrādes Drēzdenē (Vācija) Baltijas skatuves mākslai veltītajā festivālā "szene:BALTIKUM". Savukārt šobrīd Vladislavs Nastavševs vēlreiz "Mitjas mīlestību" iestudē Gogoļa centrā Maskavā.

Izrāde notiks 18. martā plkst. 19:00 teātrī "Dirty Deal Teatro" Spīķeru kvartālā, Maskavas ielā 12 k-2. Biļešu cena: Ls 6 (skolēniem, studentiem, pensionāriem Ls 4). Biļetes var iegādāties "Biļešu Paradīze" kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv, kā arī pirms izrādes teātra kasē. Vairāk informācijas teātra mājaslapā: www.dirtydeal.lv/teatro

Foto: Izrāde "Mitjas mīlestība". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV