Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Krievu "Sekss un lielpilsēta" - komēdija "Ko meitenes noklusē"

EasyGet.lv, 12.02.2013. 10:59

22. martā Latvijas kinoteātros iznāk komēdija "Ko meitenes noklusē" - krievu versija apr amerikāņu filmu „Sekss un lielpilsēta".
Krievu "Sekss un lielpilsēta" - komēdija "Ko meitenes noklusē"

Četras draudzenes, Maskavas ikdienības nogurdinātas, dodas ceļojumā. Meitenes vēlas atpūsties tur, kur ir silts un spīd saule. Pārmetušas krustu, viņas dodas uz saulaino Spāniju. Un tad iet vaļā...

Atpūsties iespējams tikai dažas dienas, un meitenes ļaujas izpriecām, tiklīdz nokāpj no lidmašīnas trapa. Ballītes, kokteiļi un skaisti vīrieši ir viņu zāles pret stresu un nogurumu. Glāze pēc glāzes, un sarunas kļūst aizvien atklātākas... Un vēl... Meiteņu kompānijā negaidīti uzrodas Misters Lieliskais (Mihails Porečenkovs).

Filma adresēta visiem „Seksa un lielpilsētas" cienītājiem. Jautri piedzīvojumi, stilīgas kleitas, augsti papēži, pikanti sarunu temati, komiskas situācijas un īsta sieviešu draudzība komēdijā „Ko meitenes noklusē".

Režisors: Karens Oganesjans. Lomās: Jūlija Peresilda, Oļesja Sudzilovska, Olga Smirnova, Taisija Vilkova.

Foto: Kadrs no filmas "Ko meitenes noklusē". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV