Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Noskaidroti labākie pasākumi Latvijā 2012. gadā

EasyGet.lv, 19.02.2013. 09:09 | komentāri (1)

18. februārī biedrība "Latvijas Pasākumu producentu asociācija" (LaPPA) noskaidroja labākos Latvijas pasākumus 14 dažādās ar notikumu industriju saistītās nominācijās. Kopumā "Pasākumu gada balvai" tika pieteikti 58 pasākumi, ko producējuši 24 Latvijas producenti. Latvijas labākos pasākumus noteica nozares eksperti - LaPPA biedri.
Noskaidroti labākie pasākumi Latvijā 2012. gadā

"Pasākumu gada balva" ir apbalvojums labākajiem Latvijas gada oriģinālpasākumiem un notikumiem, kas tiek pasniegts kopš 2010. gada. Biedrības LaPPA biedri ir lielākie oriģinālpasākumu producenti, kas darbojas gan publisko, gan korporatīvo pasākumu jomā.

2012.gada labākais lielais publiskais pasākums ir Līgo svinības Rīgā "Līgo Krastmalā 2012" (producents - kreatīvā grupa "Ideju Institūts"), savukārt mazais publiskais pasākums - "Samsung Hope Relay" iedvesmas skrējiena atklāšanas koncerts (producents - pasākumu mārketinga un komunikācijas aģentūra "NECom"). Līgošana Krastmalā par labāko pubilsko pasākumu tiek atzīta jau trešo reizi.

2012. gada labākais lielais korporatīvais pasākums ir uzņēmuma "Latvijas Mobilais Telefons" 20 gadu jubilejas VIP klientu pasākums "LMT pirmie 20" (producents: aģentūra "MEDUZA"), bet labākais mazais korporatīvais pasākums - "Ideju Institūta Pateicības diena" (producents - kreatīvā grupa "Ideju Institūts"). Aģentūra "MEDUZA" par labākā lielā korporatīvā pasākuma rīkotāju atzīta arī 2011. un 2010. gadā.

Par 2012.gada pasākumu labāko jaundarbu atzīta „Valters un Rapa" brīvdabas lasītavas brokastu performance „Rīgas svētku 2012" ietvaros (producents: "Skudras metropole"), 2012. gada labākā pasākuma ideja (koncepcija) ir „TRY pop – up cafe" (producents - kreatīvā grupa "Ideju Institūts"), labākais motivējošais pasākums ir ""COCA COLA" pasākums "We will Rock you"" (producents - Pasākumu aģentūra "CHOCOLATE EVENTS"), bet 2012. gada labākais sporta pasākums ir "Ghetto Games" (producents - Raimonds Elbakjans)

2012. gada pasākumu labākā scenogrāfija, noformējums vai dizains ir ""ABLV Bankas" darbinieku pasākuma" scenogrāfija (producents - kreatīvā grupa "Ideju Institūts"), savukārt 2012. gada pasākumu labākās audiovizuālais, gaismu vai video noformējums ir festivāla "Staro Rīga" gaismas objekts "Sveiciens Saulei!" (producents - Pasākumu operators "UNTITLED pasākums")

Pasākumu sērija "Samsung Smart Sessions" (producents - zīmolu aktivizācijas aģentūra "SponsorKing") atzīta par labāko divās kategorijās - 2012. gada labākais mārketinga (reklāmas) pasākums un 2012. gada labākais pasākums (koncerts) ar ieejas biļetēm (Vestarda Šimkus, ELVI/DUNIAN un Katrīnas Neiburgas koncerts).

2012. gada Latvijas labākā koncerttūre ir grupas "Labvēlīgais Tips" koncertsērija "Tikai 20" (producents - sabiedrība "LTIPS"), bet labākais pasākums bērniem - Vislatvijas Skolēnu Sporta un Prāta spēles "ZZ Čempionāts" (producents: Biedrība "AVANTIS").

LaPPA "Pasākumu gada balva" tika pasniegta trešo reizi. Biedrība LaPPA uzskata, ka nozares iekšējais novērtējums ir neaizstājams, lai novērtētu profesionāli īstenotos pasākumus, inovatīvas idejas, radošos un labākos tehniskos risinājumus. "Pasākumu gada balvai" pasākumu var pieteikt jebkurš pasākumu organizators. Pilnu "Pasākumu gada balvas" uzvarētāju un nominantu sarakstu iespējams apskatīt pielikumā.

Foto: 2012. gada Latvijas labākā koncerttūre - grupas "Labvēlīgais Tips" koncertsērija "Tikai 20". Foto (c) Vladislavs Punculs

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV