Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

„Teātris.zip" aicina skatītājus izvēlēties izrādi

EasyGet.lv, 20.02.2013. 16:08 | komentāri (1)

Latvijas Televīzijas (LTV) projekts „Teātris.zip”, atzīmējot Starptautisko teātra dienu, piedāvā skatītājiem pašiem noteikt izrādi, kuru viņi vēlētos noskatīties ciklā „Teātris.zip”, LTV pašreklāmas redaktors Jānis Kalve.

LTV aptaujā piedāvā izvēlēties vienu no trijām izrādēm: vai Nacionālā teātra izrādi „Hamilkāra kungs" (1983), vai Liepājas teātra izrādi „Vējiem līdzi" (1987), vai Dailes teātra izrādi „Raudupiete" (2003).

Aptauja LTV.LV mājas lapā (http://www.ltv.lv/aptauja/?id=11) turpināsies līdz 10. martam, kad kļūs zināma izrāde, kura ieguvusi lielāko skatītāju piekrišanu un kuru LTV1 demonstrēs ciklā „Teātris.zip" sestdien, 30. martā, pulksten 21.20.

Martā paredzēti četri cikla „Teātris.zip" raidījumi. Sestdien, 9. martā, „Teātris.zip" kā dienas izrādi piedāvās Nacionālā teātra iestudējumu „Dullais barons Bunduls", bet vakara raidījums būs veltīts Valmieras teātra izrādei „Tumšie brieži", 23. martā raidījumā viesosies Teātra TT izrādes „Pieskarties Baltajam lācim" veidotāji, bet marts noslēgsies ar skatītāju izvēlēto izrādi 30. martā.

Projektā "Teātris.zip" iekļauto izrāžu pārraidi atbalsta Borisa un Ināras Teterevu fonds.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV