Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Izdota Juhannas Nilsones grāmata "Rozes skaistās un ilgotās"

EasyGet.lv, 22.02.2013. 08:52

Apgāds Kontinents laidis klajā zviedru rakstnieces Juhannas Nilsones grāmatu "Rozes skaistās un ilgotās".
Izdota Juhannas Nilsones grāmata "Rozes skaistās un ilgotās"

Tīrradnīga, veldzējoša, neparedzama, vienlaikus pazīstama un svešāda, šī grāmata ir sastapšanās ar kaut ko skaistu un ilgotu. Grāmata, kas klusi uzgavilē dzīvei – skarbai, biedējošai, nesaprotamai, bet arī skaistai, brīnišķīgai un dzīvošanas vērtai.

Godalgotās zviedru autores Juhannas Nilsones jaunais romāns ļauj ieskatīties cilvēka dvēseles dzīlēs. Rozes skaistās un ilgotās

ir mūsdienu romāns, kas stāsta par visiem sabiedrības slāņiem un uzdod jautājumus, uz kuriem saņemam neparedzamas, dzīvesgudras un dzirkstoša humora pilnas atbildes.

Šajā meistarīgi savītajā stāstā satiekas visdažādākie ļaudis. Grūti iedomāties, kas viņiem varētu būt kopīgs. Vienīgais spēks, kas visus vieno, ir grāmatas centrālais tēls – nesavtīgi mīlošais Benjamins.

Romāna sižets ar hipnotizējošu spēku pārņem lasītāja maņas, liekot izjust vērtīgas atklāsmes un mīlestības pieskārienu dvēselei.

No zviedru valodas tulkojusi Dace Deniņa, vāka dizains Artūrs Zariņš, 352 lpp.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV