Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Foto: 75. Latvijas Mākslas akadēmijas karnevāls

EasyGet.lv, 23.02.2013. 14:37 | komentāri (3)

22. februārī Latvijas Mākslas akadēmijā 75. reizi norisinājās Mākslas akadēmijas karnevāls, kuram šogad dots nosaukums „Labvakar, dāmas un kungi!. Karnevāls šogad bija veltīts džeza tēmai un 20. gadsimta sākuma trakulīgajām noskaņām ar devīzi – Jazz, blues & some sexy shoes.
Foto: 75. Latvijas Mākslas akadēmijas karnevāls

Galerijas:

Divdesmitais gadsimts sākās ar īstu modes revolūciju. Atsauci uz šo varēja vērot arī piektdienas vakarā 75. Latvijas Mākslas akadēmijas karnevālā, kur tikās simtiem skaistuļu, dendiji un vienkārši bohēmas cienītāji. EasyGet.lv novēroja arī pa kādam pārstāvim no nākotnes vai tēlam, uz kuru gadsimtu maiņa izskatā nav jūtama. Lai gan 1920. gados pasauli bija pārņēmusi pēckara atbrīvotā atmosfēra, kas iezīmēja vaļības cilvēku apģērbā un uzvedībā, karnevāla gaistone mirdzējā tolerantā "Jazz, blues & some sexy shoes" noskaņā.

Sarīkojumā par mūziku gādāja pašmāju džezmeņi Deniss Paškevičs ar projektu „Funk Terapy", „Retro Limited", „Very Cool People", „Persiku raķetes, J. Vanadziņa projekts „Mozambika", „Treeeye un citas muzikālas apvienības. Līdzās dzīvās mūzikas priekšnesumiem ar skaņu mākslas piedāvājumu "konservētā veidā" uzstājās virne dīdžeju - Roberts Gobziņš, Eduards Švāns, Dambis, AG, Raitis, Nikotins, MR.Zivs, Arno, Sairam un daudzi citi. Līdzās mūzikai un citiem "aktīviem" priekšnesumiem akadēmijas ēku visos trīs stāvos krāšņoja tematiskās dekorācijas un jauno mākslinieku darbu izstādes. Īpaši atzīstama bija mēmā kino skatīšanās klavieru un mežraga pavadījumā.

Foto: LMA karnevāls 2013. Foto (c) Marina Ignatjeva

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV